To Ballon d’Or-vindere i Miami? Medie melder amerikansk interesse for midtbanelegende

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
To Ballon d’Or-vindere i Miami? Medie melder amerikansk interesse for midtbanelegende
Måske kan David Beckham snart tilføje endnu et stjernenavn til holdkortet i Inter Miami. Ifølge spanske medier er der interesse for Luka Modrić.
Måske kan David Beckham snart tilføje endnu et stjernenavn til holdkortet i Inter Miami. Ifølge spanske medier er der interesse for Luka Modrić.Oscar del Pozo/AFP
Interessen for Inter Miami er i forvejen eksploderet ovenpå tilgangen af den forhenværende Barcelona-trio Lionel Messi, Sergio Busquets og Jordi Alba, men snart kan man måske endda opleve endnu en Ballon d’Or-vinder i Florida. Således meldes David Beckham og Co. interesserede i Luka Modrić.

Foruden højden og den eminente teknik, er det ikke det helt store, som Luka Modrić og Lionel Messi har tilfælles. Førstnævnte er kendt for et mindre arbejdsraseri på banen, sidstnævnte er kendt for at udvælge sine kraftudladninger med nøje omhu og som regel på den sidste tredjedel af banen, gerne med et mål eller et oplæg som resultat.

Men begge to kan dog bryste sig af at tilhøre den eksklusive skare af fodboldspillere, der har vundet Ballon d’Or, prisen for verdens bedste fodboldspiller årligt uddelt af France Football. Lionel Messi rekordmange syv gange, Luka Modrić en enkelt gang i karrieren tilbage i 2018, ovenpå Kroatiens forrygende VM-eventyr i Rusland.

Måske kan de to snart kalde sig holdkammerater, efter ellers at have tilbragt mange år på rivaliserende hold, Messi i Barcelona, Modrić i Real Madrid. Således rapporterer flere medier, herunder spanske AS, at Messis nye amerikanske arbejdsgiver, Inter Miami, skulle have den 38-årige kroatiske midtbanelegende på radaren. 

Rapporterne kommer i kølvandet på udtalelser fra den tidligere Real Madrid-spiller og -sportsdirektør, Predrag Mijatović, der på radiokanalen Cadena SER forleden fortalte om Modrić’ fremtid. Her påpegede Mijatović nemlig, at Modrić har modtaget tilbud fra både USA og tidligere også fra Saudi-Arabien, men hvor midtbanedynamoen var hurtig til at afskrive tilbuddet fra Mellemøsten, så skulle muligheden for et skifte til Florida stadig leve. 

Luka Modrić fylder snart 39 år, og måske er alderen så småt ved at indhente kroaten. I de seneste spillerunder har Carlo Ancelotti kigget i andre retninger end kroatens, når der skulle sættes startopstilling i Real Madrid.
Luka Modrić fylder snart 39 år, og måske er alderen så småt ved at indhente kroaten. I de seneste spillerunder har Carlo Ancelotti kigget i andre retninger end kroatens, når der skulle sættes startopstilling i Real Madrid.Flashscore

Dels skulle Lionel Messi personligt have interesse i at få Modrić med på sit nye hold, dels skulle Modrić for få dage siden være set i selskab med Inter Miamis holdejer, legendariske David Beckham, da de to spiste frokost sammen i Kroatien. 

I denne sæson har Modrić oplevet stor nedgang i spilletid på det spanske hovedstadshold, og i de seneste to kampe har cheftræner Carlo Ancelotti helt udeladt at sende Modrić på grønsværen, efter kroaten blev flået af banen i pausen efter 45 dårlige minutter mod bysbørnene fra Atlético Madrid. Siden da har Real Madrid slået først Las Palmas og dernæst det catalanske tophold Girona men altså uden så meget som ét minuts spilletid til Modrić. 

Kontrakten i Real Madrid løber for Modrić’ vedkommende frem til sommeren 2024, og Inter Miami vil således frit kunne forhandle med kroaten fra 1. januar, og skulle en aftale falde på plads mellem de to parter, vil det formentlig være muligt at hente kroaten til Florida allerede i januar, hvis Florentino Pérez og Real Madrid ønsker at sikre sig nogen form for overgangssum for den erfarne kroat.