Tauson uddeler æg til serber: Klar til stor grusturnering i Rom

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tauson uddeler æg til serber: Klar til stor grusturnering i Rom

Tauson uddeler æg til serber: Klar til hovedturnering i Rom
Tauson uddeler æg til serber: Klar til hovedturnering i RomProfimedia
Clara Tauson er videre til WTA Masters 1000 turneringen i Rom efter at hun knuste sin modstander i den afgørende kamp i kvalifikationen til turneringen.

Tauson vandt over serberen Olga Danilovic 6-2, 6-0 og fik dermed revanche for den eneste gang, de havde mødt hinanden før dagens kamp, da Tauson tabte til serberen i en kvalifikationskamp til en WTA-turnering i Lyon.

Tauson kæmpede mandag med store rygsmerter i mandagens kamp mod australieren Astra Sharma, men tirsdag virkede hun ikke påvirket af sine rygproblemer.

Serberen havde svært ved at modstå danskerens tryk med specielt forhånden i første sæt, hvor Tauson også krydrede præstationen med en række veltimede stopbolde. I andet sæt havde serberen helt tabt modet, og lavede masser af uprovokerede fejl. 

Der bliver taget hul på hovedturneringen i Rom fra onsdag, men det er usikkert, hvilken dag Tauson spiller sin første kamp.

Caroline Wozniacki havde satset på at få et wildcard til turneringen, men de otte wildcards blev alle tildelt italienere.

På herresiden sidder Holger Rune over i første runde qua sin status som tiendeseedet.