Ville være alene: Tysk landstræner låste sig inde på toilettet efter VM-triumfen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ville være alene: Tysk landstræner låste sig inde på toilettet efter VM-triumfen

Joachim Löw har givet et indblik i dagene efter VM-triumfen i 2014.
Joachim Löw har givet et indblik i dagene efter VM-triumfen i 2014.AFP
Ti år efter VM-triumfen har den tidligere fodboldlandstræner Joachim Löw endnu en gang givet et dybt indblik i sit indre liv efter finalesejren i Rio.

"Det er svært at beskrive, men jeg ville være alene, og jeg låste mig inde på et toilet, fordi der var mennesker overalt i omklædningsrummet, men jeg ville mærke efter. Skete det hele virkelig sådan, eller var det bare en drøm," sagde Löw i ARD's podcast "Wir Weltmeister. På jagt efter 2014."

På den måde blev Löws forventede lykkefølelse efter Tysklands fjerde VM-titel ikke rigtig til noget. "Jeg ville på en måde gerne være alene, men logisk nok havde jeg også svært ved at være alene. Lad os bare sige, at mit humør ikke var så højt, som jeg havde troet, det ville være, når man vinder VM, det havde jeg aldrig forventet," sagde Löw, som trak sig tilbage til Sardinien og kæmpede med mentale problemer.

"Jeg vågnede ofte om natten. Der var situationer, der kørte rundt i hovedet på mig. Dårlig søvn og så denne træthed og tyngde indefra. Det hele kom på samme tid, og - jeg må være ærlig - det var ikke så let for mig efter et par dage."

ARD genopliver VM-sejren over Argentina i 2014 i en dokumentarserie i fire dele. I serien "Wir Weltmeister. Abenteuer Fußball-WM 2014" fortæller ARD, at "heltene fra dengang deler de store øjeblikke og små hemmeligheder fra turneringen i Brasilien og tiden efter".

Alle fire afsnit af dokumentarserien vil være tilgængelige fra den 22. maj. Den seksdelte podcast har været tilgængelig på ARD's hjemmeside siden tirsdag.