Annonce

Messi kan se frem til en ny skadespause efter det korte comeback
Messi kan se frem til en ny skadespause efter det korte comebackAFP
Lionel Messi fik natten til torsdag dansk tid comeback for Inter Miami, men det blev kun til et kort gensyn.

Verdensmesteren havde fået plads i startelleveren, selv om han gik glip af to kampe for henholdsvis Argentina og Inter Miami i sidste uge på grund af udmatning.

Men han måtte lade sig udskifte efter blot 37 minutter ved stillingen 0-0 efter, hvad der omtales som en uspecificeret skade.

Alligevel vandt Inter Miami 4-0 over Toronto FC.

Facundo Farias, Benjamin Cremaschi scorede et mål hver, mens Robert Taylor sørgede for de sidste to.

Dermed er Inter Miami stadig med i kampen om at kunne indløse billet til slutspillet i amerikanske MLS.

Klubben har nu fem point op til 9.-pladsen, som indtages af DC United, der dog har spillet to kampe mere.

8.- og 9.-pladsen skal spille playoffkampe om at nå slutspillet.

Inter Miami har stadig ikke tabt med Messi på banen, siden han kom til klubben i juli.

Jordi Alba, der har spillet sammen med Messi i FC Barcelona, måtte også lade sig udskifte med en tilsyneladende skade efter 35 minutter.

Uden Messi på banen tabte Inter Miami i weekenden 2-5 til Atlanta United. Han gik desuden glip af sejren over Sporting KC og havde dermed ikke været i aktion siden 3-1-sejren over Los Angeles FC 4. september.