Lettelse efter tirsdagstræning: Silkeborg-topscorer melder sig skadefri før pokalfinalen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lettelse efter tirsdagstræning: Silkeborg-topscorer melder sig skadefri før pokalfinalen

Alexander Lind fra et tidligere opgør
Alexander Lind fra et tidligere opgørBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Superligaklubben Silkeborg har fået en god nyhed før torsdagens pokalfinale mod AGF.

Topscorer Alexander Lind bliver klar til årets vigtigste kamp, efter der ellers har været usikkerhed om hans deltagelse, siden han måtte bugseres skadet fra banen i søndagens nederlag til FC København.

Tirsdag var Lind - i modsætning til mandag - i stand til at træne med holdkammeraterne igen, og i et interview med Midtjyllands Avis melder angriberen sig klar til pokalfinalen trods lidt smerte i anklen.

"Jeg spiller torsdag. Så må vi se, om det er i startopstillingen eller ej. Det er der, den ligger nu. Men jeg er i hvert fald klar".

"Det er en kæmpe lettelse. Det var dejligt at være med ude på banen i dag og kunne bevæge mig nogenlunde frit. Jeg er super glad, og jeg glæder mig bare til på torsdag. Nu kommer jeg i hvert fald til at være med i en finale", siger Alexander Lind til avisen.

Mandag humpede han ellers rundt om banen, mens holdkammeraterne trænede. Her var Silkeborg-træner Kent Nielsen behersket optimist på angriberens vegne.

"Han har småcyklet lidt, og han har prøvet at små-jogge lidt humpende rundt om banen. Det bliver klart en kamp mod tiden, i forhold til om han når at blive klar eller ej. Chancerne er nok mindre for, at han kommer til at spille, men den er der. Vi prøver ikke at være fordækt eller noget", sagde Kent Nielsen mandag til Bold.

Den rutinerede fodboldtræner kan nu ånde lettet op.

Alexander Lind har scoret ti gange i Superligaen i denne sæson, men hans seneste fuldtræffer har mere end et halvt år på bagen.