Ny udsmider er landet i København: FCK lejer Premier League-stopper resten af sæsonen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Ny udsmider er landet i København: FCK lejer Premier League-stopper resten af sæsonen
Ny udsmider er landet i Købanhevn: FCK lejer Premier League-stopper resten af sæsonen
Ny udsmider er landet i Købanhevn: FCK lejer Premier League-stopper resten af sæsonenProfimedia
FC København lejer midtstopperen Scott McKenna fra Premier League-klubben Nottingham Forest.

Det skriver den danske klub på sin hjemmeside.

Lejeaftalen for den 27-årige skotte gælder for den resterende del af sæsonen.

"Vi har haft et ønske om at styrke os yderligere på stopperpositionen, hvor vi har været ramt af skader blandt nøglespillere", siger FCK's sportsdirektør, Peter Christiansen

"Med tilgangen af Scott får vi en erfaren og stærk spiller ind, som kan bidrage med det samme. Han har bevist sig på meget højt niveau, og vi er sikre på, at vi får stor glæde af ham i foråret", lyder det fra FCK-chefen.

Både Davit Khocholava og Nicolai Boilesen har misset størstedelen af denne sæsons kampe, hvilket har betydet, at backen Kevin Diks har spillet en stor del af sæsonen i FCK-midterforsvaret.

FCK-træner Jacob Neestrup ser frem til at kunne bruge den duelstærke skotte i københavnernes centrale forsvar.

"Han har en stærk fysisk tilstedeværelse på banen, et hovedspil på meget højt niveau og en god boldomgang, så vi ser ham passe godt ind i vores måde at spille på. Nu får han en god mulighed for at komme ind i tingene med træningslejren", lyder fra FCK-bossen.

Scott McKenna kommer til København fra Nottingham Forest i 2020, efter at have spillet for Aberdeen i hjemlandet SKotland. I Nottingham er det blevet til over 100 kampe, udover 33 landskampe for Skotland.

"Jeg ser det som en rigtig god mulighed for mig. FC København er en internationalt anerkendt klub, som altid spiller med om titlerne, og som har vist sig fantastisk flot frem internationalt. Jeg glæder mig virkelig til at møde holdet og komme med på træningslejren, som er et perfekt afsæt for mig i forhold til at komme hurtigt ind i gruppen, og jeg vil gøre mit yderste for at mesterskabet ender i København igen", lyder det fra McKenna i forbndelse med præsentationen.