Ivan Toney scorer efter 19 minutter i comeback-kamp efter lang karantæne

Annonce
Annonce

Ivan Toney scorer på frispark
Ivan Toney scorer på frisparkReuters
Brentford-angriberen Ivan Toney var kun 19 minutter om at score, da han lørdag vendte tilbage til Premier League efter otte måneders karantæne for betting.

Den engelske landsholdsspiller åbnede sin konto med et perfekt frispark, hvor bolden bøjede sig til højre om forsvarsmuren, og udlignede til 1-1 mod Nottingham Forest på Community Stadium.

Forest havde chokeret hjemmepublikummet gennem et mål af Danilo i det tredje minut.

Toney, Brentfords topscorer i sidste sæson med 20 mål i 30 ligakampe, blev udelukket fra al fodbold i juli sidste år for 232 overtrædelser af bettingreglerne.

Angriberen havde fået anførerbindet i fraværet af den skadede anfører Christian Nørgaard og spillede sin første kamp i 259 dage.

Brenford endte med at vinde kampen 3-2.

Thomas Franks tropper har været inde i en skidt periode, hvor det inden lørdagens kamp var blevet til syv nederlag i de seneste otte ligakampe.

Kampens statistik
Kampens statistikFlashare

Sejren faldt derfor på et tørt sted for Brentford, der hopper op på 14.-pladsen med 22 point. Dermed overhaler London-klubben blandt andre Nottingham Forest, der ligger nummer 16 med 20 point.

På trods af Toneys retur så problemerne ellers ud til at fortsætte for Brentford fra start i lørdagens opgør.

Allerede i kampens første minutter flugtede Nottingham Forests Danilo udeholdet foran 1-0.

Efter små 20 minutter svarede Brentford igen, og det var selvfølgelig Ivan Toney.

Danske Mikkel Damsgaard blev nedlagt foran Nottingham Forest-feltet, hvilket Toney udnyttede til at sparke det efterfølgende frispark i kassen til 1-1.

Gæsternes keeper, Matt Turner, vil efterfølgende ærgre sig over murens placering, der mildt sagt så tvivlsom ud.

Udligningen sparkede gang i Brentford, der kom længere frem på banen og blev farligere.

Efter en halv time var det tæt på for hjemmeholdet, da et hjørnespark fra Mathias Jensen endte hos Keane Lewis-Potter, der sparkede bolden på undersiden af overliggeren.

Det var ikke den eneste gang, at et Mathias Jensen-hjørnespark blev farligt.

Den danske midtbanekreatør sendte efter en lille time bolden ind i pandebrasken på midtstopper Ben Mee, der knaldhårdt headede Brentford i front, hvilket var starten på ti intense minutter.

Kort efter headede Nottingham Forest-angriberen Chris Wood gæsterne på 2-2, men den stilling var kortvarig.

Få øjeblikke senere tog Brentfords Neal Maupay et indlæg fra Mads Roerslev til sig og sparkede hjemmeholdet tilbage i front, hvilket gæsterne ikke formåede at svare tilbage på.