Thomas Frank hylder tilbagevendte Ivan Toney efter tiltrængt sejr

Annonce
Annonce

Ivan Toney hjalp Brentford til sejr.
Ivan Toney hjalp Brentford til sejr.ADRIAN DENNIS/AFP
Brentfords danske træner, Thomas Frank, var fyldt med lovord om sin tilbagevendte angriber Ivan Toney efter Brentfords 3-2-sejr over Nottingham Forest lørdag i Premier League.

Blot 20 minutter skulle Toney bruge på banen, før han var i fokus, da han bragte Brentford tilbage i kampen med sit mål til 1-1.

"Det var godt at se ham tilbage, og det har jeg fortalt ham. Det var en fornøjelse at se ham nyde at spille fodbold," siger Frank efter kampen til Brentfords hjemmeside.

Ivan Toney vendte lørdag tilbage på banen, efter angriberen har været ude siden maj med en karantæne for at spille ulovligt på fodboldkampe.

Toney kommer tilbage til et Brentford-mandskab, der kommer fra en dårlig periode. Inden sejren lørdag havde London-klubben tabt syv ud af de otte forrige ligakampe.

"Det, der var afgørende i dag, var tre vigtige point til os. Jeg sagde til drengene: "Lad os gøre det her lidt oftere, som vi tidligere har gjort", siger den danske træner.

"Vi er tilbage på vindersporet, og selvfølgelig er vi nødt til at fortsætte med de gode præstationer fremadrettet."

Med lørdagens sejr indtager Brentford 14.-pladsen i Premier League. Seks point over Luton, der ligger lige på den forkerte side af nedrykningsstregen.

Der går dog en lille rum tid, før Brentford får mulighed for at følge op på lørdagens gode resultat. Den næste kamp for Thomas Frank og hans tropper er 31. januar, hvor holdet på udebane møder bysbørnene Tottenham.