Malaysias fodboldforbund opfordrer spillere til at hyre bodyguards efter syreangreb

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Malaysias fodboldforbund opfordrer spillere til at hyre bodyguards efter syreangreb

Selangors Faisal Halim endte på hospitalet søndag
Selangors Faisal Halim endte på hospitalet søndagProfimedia
Malaysias fodboldforbund foreslog onsdag, at landets spillere skulle hyre livvagter efter en række angreb på førstedivisionsspillere.

Tre spillere er blevet såret under forskellige omstændigheder på bare en uge.

Den seneste involverede den tidligere malaysiske landsholdsmidtbanespiller Safiq Rahim, som fik smadret sin bilrude af angribere tirsdag, mens han befandt sig i sin bil.

Johor DT, Rahims klub, forstærkede sikkerheden for sin trup efter hændelsen.

Det mest alvorlige tilfælde fandt sted i søndags med Faisal Halim, en fløjspiller for Selangor FC. Han var i kritisk tilstand efter at være blevet ramt af syre i et indkøbscenter.

Landsholdsspilleren Akhyar Rashid blev såret under et røveri uden for sit hjem i den østlige delstat Terengganu i sidste uge.

Bølge af angreb

Politiet i Terengganu siger, at angrebene ikke har noget med hinanden at gøre, men at de stadig er under efterforskning. Vold mod atleter i Malaysia er sjælden.

Safiq, som ikke blev såret, afslørede på sin Instagram, at to mænd på en motorcykel nærmede sig hans bil med en hammer og smadrede hans bagrude.

"Jeg havde ikke forventet, at jeg ville blive angrebet i nærheden af JDT's træningscenter. Vi er nødt til at være på vagt," sagde han.

Formanden for Malaysias fodboldforbund, Hamidin Mohd Amin, opfordrede spillerne til at tage ekstra sikkerhedsforanstaltninger, såsom at hyre personlige livvagter.

"Selv om ikke alle spillere har råd til at hyre bodyguards, er det en fornuftig idé, især for berømte spillere, som kan tiltrække sig uønsket opmærksomhed," sagde han til den malaysiske avis New Straits Times.

Se stillingen i den malaysiske Super League