Officielt: FC København henter Mattsson i Nijmegen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Officielt: FC København henter Mattsson i Nijmegen
Opdateret
Mattsson får nummer 8 for de danske mestre.
Mattsson får nummer 8 for de danske mestre.Gaston Szerman, FCK Media
Den offensive midtbanespiller, der har været i storform i Æresdivisionen i denne sæson, har underskrevet en kontrakt frem til 2028 med de danske mestre.

Magnus Mattsson har spillet 22 kampe for NEC Nijmegen, hvor det er blevet til 13 scoringer. Forinden havde han været en stor profil i Silkeborg, hvor han stod for 31 scoringer og 16 assists i 74 kampe. Og FCKs sportsdirektør Peter Christiansen er meget tilfreds med tilkomsten af den alsidige midtbaneprofil.

"Magnus har været et klart mål for os i dette vindue, så vi er tilfredse med, at vi lykkedes med at få ham til FCK," siger sportsdirektøren til klubbens hjemmeside.

Mattssons seneste sæsoner
Mattssons seneste sæsonerFlashscore

Spilleren selv, der allerede har sluttet sig til FCK på deres træningslejr i Portugal, glæder sig også til udfordringen.

”Det er et stort skifte for mig," siger Mattsson, der ser frem til at blive en del af F.C. København.

"Jeg har haft en fantastisk tid i Nijmegen, som jeg altid vil være taknemmelig for, men muligheden for at komme til F.C. København var virkelig noget særligt for mig, og jeg har haft et stort ønske om at få det til at lykkes. For mig er FCK en international klub, der har taget nogle markante skridt frem de senere år. Holdet spiller en attraktiv form for fodbold, som passer godt til mig, og jeg får muligheden for at spille sammen med fantastisk dygtige holdkammerater og foran en imponerende fanbase. Det glæder jeg mig virkelig til,” siger Magnus Mattsson.

Til sidst i pressemeddelelsen klinger cheftræner Jacob Neestrup også i med hyldesten af Mattssons kvaliteter.

"Han har evnerne til at blive en profil for os, det er jeg ikke i tvivl om. Jeg har fulgt Magnus i mange år, først i Silkeborg og senest i Holland, og han er en spiller med stor målfarlighed, tekniske evner og stor spilintelligens, som han kombinerer med en god arbejdsindsats hver gang," siger Neestrup til FCK.dk.

Der er ikke oplyst nogen transfersum, men der menes at være tale om et rekordsalg for NEC Nijmegen.

Mattsson får trøje nummer 8 for Løverne.