Jesper Sørensen kritiserer AGF-tidsudtræk efter pokalexit: Rösler efterlyser klasse

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jesper Sørensen kritiserer AGF-tidsudtræk efter pokalexit: Rösler efterlyser klasse

Jesper Sørensen reagerer under kampen mod AGF
Jesper Sørensen reagerer under kampen mod AGFClaus Bech/Ritzau Scanpix
Der var ikke ligefrem kærlighed at spore mellem de to trænere fra Brøndby og AGF efter søndagens pokalkamp.

Brøndby vandt kampen 2-1, men AGF gik samlet videre til pokalsemifinalerne med en 3-2-sejr.

Ifølge Brøndby-træner Jesper Sørensen trak AGF-spillerne bevidst tiden og forsøgte på den måde at udmanøvrere Brøndby.

"Vi så jo hele kampen igennem, hvordan de lagde sig ned og kastede sig rundt, og dommeren købte det. Sådan er fodbold også".

"Det er også noget, man skal prøve at spille ind med. Man må jo gribe ud efter den strategi, man vil, for at vinde", siger Jesper Sørensen til bold.dk.

Han efterlyste langt mere tillægstid efter begge halvlege, end det der blev lagt til af dommeren.

"Jeg er dybt forundret over, at der er tre og fire minutters tillægstid i de to halvlege. Det er latterligt. Bolden var jo ikke i spil i første halvleg, hvis de kunne få lov at undgå det".

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenFlashscore

"I hele første halvleg gik tiden jo bare med, når bolden var ude, ikke at prøve at få den i spil. De lå ned og fik behandling, og det burde give mere tillægstid", mener Brøndby-træneren.

AGF-træner Uwe Rösler bemærkede godt kritikken fra Jesper Sørensen, og han fremhævede i den forbindelse FC København-træner Jacob Neestrup, som tidligere i december tabte 1-2 til AGF i Superligaen.

"Jeg siger jer, at han skal tage et rigtigt godt kig på Jacob Neestrup. Han handler med klasse. Ham der (Jesper Sørensen, red.) taler hele tiden om modstanderen".

"Det er det, jeg har at sige. Han skal tage et godt kig på Neestrup, for han er en klassetræner", siger Uwe Rösler til tipsbladet.dk

AGF skal møde FC Nordsjælland i semifinalen i pokalturneringen. I den anden semifinale tørner Silkeborg og Fredericia sammen.