16-årigt svensk stortalent meldes tæt på mægtige Bayern München

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
16-årigt svensk stortalent meldes tæt på mægtige Bayern München
Jonah Kusi-Asare står til at blive næste mand i Bayern München
Jonah Kusi-Asare står til at blive næste mand i Bayern MünchenProfimedia
Bayern München har taget de lange briller på, og købt ind til fremtiden i det sydtyske. 16-årige Jonah Kusi-Asare meldes til lægetjek i disse minutter på Säbener Strasse.

Trods sin unge alder har Asare allerede debuteret på seniorholdet i AIK, hvor det i sidste sæson blev til fire optrædener i Allsvenskan. Selvom angriberen ikke kom på måltavlen, vidner den tidlige debut om et usædvanligt talent.

Det har man været opmærksom på i München, og nu meldes Asare på vej til de sydtyske rekordmestre.

I starten af 2023 blev der snakket om dansk interesse for den dengang blot 15-årige spiller, men allerede dengang spøgte Bayern München også i kulissen.

Jonah Kusi-Asare kan spille på alle tre pladser i en 4-3-3 formation, og kan afslutte med begge ben. Desuden er han god i pasningsspillet, og i sin seneste kamp for AIK Stockholm, scorede han to gange mod Brommapojkarna, hvorfra han kom til AIK.

Asare har ghanesiske rødder, og har derfor mulighed for at vælge mellem Ghana og Sverige, når det handler om hans landsholdskarriere. Indtil videre har Asare valgt de blå/gule, hvor det er blevet til seks mål i ni kampe for det svenske U17 landshold.

Jonah Kusi-Asare er søn af Jones Kusi-Asare, der som aktiv spillede for både Esbjerg og AaB, hvor det samlet blev til 12 Superliga-kampe.