FC Midtjylland sender stortalent på græs i Vejle for resten af sæsonen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
FC Midtjylland sender stortalent på græs i Vejle for resten af sæsonen
FC Midtjylland sender stortalent på græs i Vejle for resten af sæsonen
FC Midtjylland sender stortalent på græs i Vejle for resten af sæsonenProfimedia
Victor Lind skal forsøge at hjælpe Vejle med at undgå nedrykning.

Det er ikke nemt at komme på holdet i FC Midtjylland. Specielt ikke på den offensive del af banen, hvor der huserer flere store profiler på heden. Den unge offensivspiller har gennem hele 2023 spillet for den svenske klub IFK Norrköping.

Her leverede den 20-årige dansker seks mål og to assist i 29 kampe for Norrköping, som endte midt i tabellen.

Nu er han vendt tilbage til Danmark, men han kommer altså ikke til at spille for FC Midtjylland i denne sæson. Den midtjyske klub har nemlig besluttet at leje ham ud til nedrykningskandidaterne fra Vejle. I Vejle er de meget tilfredse med handlen.

"Victors præstationer i Sverige har imponeret flere og overbevist os om, at han er en spiller, som kan forstærke vores hold, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi længe har arbejdet målrettet med at få en aftale med FC Midtjylland forhandlet på plads." siger sportschef Marius Adrian Nicolae til Vejles hjemmeside.

Det er dog ikke kun traditionsklubben fra Vejle, der er glade for, at lejeaftalen kom i stand. I Midtjylland er der også glæde at spore fra fodbolddirektør Peter Sand.

"Det handler om Victors fortsatte udvikling. Vi vurderer ikke, at han i dette forår vil få tilstrækkelig spilletid hos os, så for at fasteholde hans udvikling – fordi vi fortsat tror på ham – er det vigtigt, at han kommer ud og spiller kompetitive minutter," fortæller fodbolddirektør Peter Sand til FCM's hjemmeside, og han bliver backet op af vicesportschef Kristian Bach Bak.

"Nu har vi en optimal mulighed for Lind i foråret, hvor det bliver spændende at se, om han for alvor kan sætte sit præg på holdet i Vejle, fortsætte sin udvikling og score mål. Det tror vi på, at han kan."

"Lind mangler lige det sidste step, og det både tror og håber vi, at han vil tage i Vejle"