Brøndby IF henter ny mand til defensiven i belgisk fodbold

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Brøndby IF henter ny mand til defensiven i belgisk fodbold
Opdateret
Jordi Vanlerberghe
Jordi VanlerbergheProfimedia
Der er kommet en ny spiller til Brøndby. Jordi Vanlerberghe har masser af erfaring fra den belgiske liga.

Brøndby har indtil videre haft et meget roligt transfervindue, men nu er der kommet gang i svingdøren på Vestegnen. 

De blågule solgte i sidste uge norske Håkon Evjen til Bodø/Glimt, og nu kommer der så en ny spiller til Brøndby. 

Der er tale om den 27-årige belgiske defensivspiller, Jordi Vanlerberghe, som skifter med øjeblikkelig virkning fra den belgiske klub KV Mechelen

På Vestegnen glæder de sig over at have fået Jordi Vanlerberghe til klubben.

"I Jordi får vi en fodboldspiller i sin bedste fodboldalder, og som kommer til Brøndby IF med et stort ønske om at konkurrere og byde sig til. Jordi er stærk i defensiven, og han kan sætte spillet fremad i banen, og det giver trænerteamet nogle flere muligheder, når holdkortet skal sættes. Ligesom os, så er Jordi ambitiøs, og han er sulten på at bidrage til holdets succes." fortæller Carsten V. Jensen til klubbens egen hjemmeside.

Jordi Vanlerberghe har spillet hele sin karriere belgisk fodbold, og det er derfor første gang, at han skal prøve sig selv af i en udenlandsk klub. Noget, han ser utroligt meget frem til.

"Først og fremmest er jeg utrolig glad for at skifte til Brøndby IF, som er en af landets største klubber og har en fantastisk fanbase. Efter en hel karriere hjemme i Belgien er det mit første skifte udenlands, så derfor har det også været ekstra vigtigt for mig, at jeg følte, at det var det rigtige - og der har jeg kunnet mærke gennem vores samtaler, at Brøndby IF's og mine ambitioner matcher perfekt." fortæller Vanlerberghe til Brøndbys hjemmeside.