Annonce

Opdateret
Crystal Palace fik et hårdt tilkæmpet point mod Brentford i lørdags.
Crystal Palace fik et hårdt tilkæmpet point mod Brentford i lørdags.AFP
For tredje gang i træk i Premier League kunne Brentford og Crystal Palace blot spille uafgjort. Det skete i en 1-1-kamp på Gtech Community Stadium, hvor The Eagles kom bagfra og reddede et point i et opslidende London-derby.

The Bees havde aldrig tidligere undgået nederlag i deres første tre kampe i en Premier League-sæson, men Palaces besøg var en god mulighed for at rette op på den rekord, da Brentford kun havde tabt ét af deres sidste syv London-derbyer på hjemmebane. Det var langt fra en flyvende start for værterne, og der var mangel på chancer i begge ender af banen, men en individuel genialitet fra Kevin Schade var alt, hvad de behøvede for at komme foran.

Den tyske landsholdsspiller åbnede sin Brentford-konto i smuk stil, da han skar ind fra venstre, spillede Joel Ward fri, vendte rundt på sin modstander, inden han sendte bolden over en hjælpeløs Sam Johnstone og ind i det lange hjørne.

Begge Palaces to første kampe i sæsonen var endt 1-0, så at komme bagud var ikke et godt varsel for Roy Hodgsons mænd. The Eagles' manglende ildkraft i front var tydelig, da de forsøgte at finde en vej tilbage i kampen, men kvaliteten blev taget ud af spillet af forholdene i London, hvor regnen buldrede ned og derfor påvirkede grønsværen før pausen.

Spillerbedømmelser
SpillerbedømmelserFlashscore

Thomas Franks mænd havde været det bedste hold før pausen, men blev mødt af et meget bedre Palace i anden periode, hvor de fik kontrol over kampen igen. Men Eberechi Ezes forsøg blev flot reddet af Mark Flekken.

Det var i hvert fald indtil det 76. minut, hvor danske Joachim Andersen udlignede under bizarre omstændigheder. Danskeren spillede et-to med Jordan Ayew, og i fuld udstrækning tacklede han bolden mellem benene på Flekken til stor forbløffelse for hjemmeholdets fans.

Statistik for kampen
Statistik for kampenOpta by StatsPerform

En sløj anden halvleg viste aldrig rigtig tegn på forbedring for Brentford, som kan føle sig heldige med at komme ud af kampen med et point, som dog i det mindste ser dem bevare deres ubesejrede status i denne sæson. Palace forbedrer samtidig deres statistik på udebane på dette tidspunkt af sæsonen, hvor de har undgået nederlag i begge deres udekampe i ligaen indtil videre.

Flashscore Man of the Match: Joachim Andersen (Crystal Palace)