Stærk Sønderjyske-offensiv splitter Horsens ad: Vinder 5-0 i Haderslev

Annonce

Sønderjyske kørte Horsens ud af brættet i Haderslev.
Det var lørdag eftermiddag ikke til at se, at det kun er lidt over to måneder siden, at AC Horsens spillede med i landets bedste række.

Der var nemlig reel klasseforskel, da Sønderjyske tog imod Superliga-nedrykkerne og splittede dem ad i landets næstbedste række.

Med en fremragende sønderjysk offensiv var der aldrig tvivl om kampens udfald, der sluttede med en 5-0-sejr til hjemmeholdet.

Dermed kravler sønderjyderne op i tabellen i 1. division og er nu at finde på en 3.-plads med syv point efter fire kampe.

AC Horsens har derimod ikke fået den ønskede sæsonstart. Efter fire kampe er det blevet til en enkelt sejr og hele tre nederlag.

En stærk første halvleg dannede grobund for en 2-0-føring ved pausen til sønderjyderne.

Spillerbedømmelser
SpillerbedømmelserFlashscore

Hjemmeholdet fulgte den gode første halvleg op med en endnu bedre start på anden halvleg af opgøret.

Efter en lille time stod der 4-0 på tavlen til hjemmeholdet, og det kunne snildt have været mere.

Den sidste halve time fik Horsens sat en prop i defensiven, hvor hjemmeholdet også slap det offensive gashåndtag en smule.

Alligevel lykkedes det Sønderjyske at sætte et sidste lys i kagen, da mandskabet kronede en flot indsats med en 5-0-scoring i slutminutterne af kampen.

Opgøret var lørdag det eneste i den næstbedste række.

Søndag tager Næstved imod Kolding, mens der i Hjørring venter et jysk opgør mellem Vendsyssel og Hobro.