Blev ramt af bold i hovedet: Øjenskadet Landin forlader landsholdslejr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Blev ramt af bold i hovedet: Øjenskadet Landin forlader landsholdslejr

Aalborg Håndbolds målmand Niklas Landin og Mikkel Hansen efter sejren over Telekom Veszprém
Aalborg Håndbolds målmand Niklas Landin og Mikkel Hansen efter sejren over Telekom VeszprémHenning Bagger/Ritzau Scanpix
Landstræner Nikolaj Jacobsen er blevet tvunget til at skifte ud på målmandspoten til weekendens testkampe mod Norge og Kroatien.

En blødning i nethinden på højre øje har tvunget anfører Niklas Landin til at forlade landsholdslejren. Flensburg-keeper Kevin Møller er indkaldt som erstatning, oplyser DanskHåndbold på sin hjemmeside.

"Vi kunne godt have beholdt Niklas i lejren og håbet på, han nåede at få grønt lys til at spille i weekenden", siger Nikolaj Jacobsen til forbundets hjemmeside.

"Men med det program Aalborg har tilbage, og vi vil jo også gerne selv gøre brug af Niklas senere på sommeren, så er det klogest at lade ham få ro, så øjet kan hele, og så er han forhåbentlig snart klar igen."

Landin blev ramt i hovedet af en bold i aktion for Aalborg Håndbold søndag. Det er det, som nu har tvunget ham til at melde afbud til landskampene.

Til mandagens træning var Landin stadig generet i øjet, og derfor har landstræneren valgt at lade ham hvile i stedet.

"Jeg er selvfølgelig ærgerlig over at skulle forlade landsholdslejren. Men det er den rigtige beslutning, så jeg hurtigst muligt kan blive klar til at spille igen med udsigt til en spændende sæsonafslutning", siger Niklas Landin til forbundets hjemmeside.

Kevin Møller var med i opgøret mod Schweiz tilbage i marts. Møller står noteret for 80 landskampe.