Odense Håndbold skriver kontrakt med stort keepertalent

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Odense Håndbold skriver kontrakt med stort keepertalent

Odense Håndbold skriver kontrakt med stort keepertalent
Odense Håndbold skriver kontrakt med stort keepertalentProfimedia
Den danske U18-landsholdskeeper, Andrea Nørklit Jørgensen har underskrevet en 2-årig aftale med Odense Håndbold, men forbliver keeper på GOG's U19-hold, altimens hun træner med- og står til rådighed for Odense Håndbolds ligakvinder.

Sportsdirektør, i Odense Håndbold, Trine Nielsen glæder over en konstellation, hvor Andrea får lov at udvikle sig som både menneske og håndboldspiller, så hun med tiden bliver klar til den helt store scene som seniorspiller og forhåbentlig i mange år frem i tiden er at finde i Odense Håndbold.

”Jeg er rigtig glad for at kunne knytte Andrea til holdet som en del af vores målmands-trio. Hun er en rigtigspændende spiller med et enormt potentiale. Med denne aftale, kan vi bidrage til hendes videre udviklingsom håndboldspiller og menneske", siger Trine Nielsen i en pressemeddelelse.

"Andrea er stadig meget ung og derfor er det også en aftale der er lavet med et stort fokus på, at hun har tid til at vokse som menneske samtidig med, at hun bliver udfordret som håndboldspiller. Det betyder, at Andrea vil være fast tilknyttet U19 pigerne i GOG, hvor hun får tid til at fokusere på ungdomshåndbolden og på skolen."

Andrea Nørklit Jørgensen har været inde i en flot udvikling, hvor hun vandt DM-sølv med GOG, og blev valgt til MVP ved sommerens W17 EHF Euro. Selv mener Andrea at det er det helt rigtige skridt i sin karriere.

“Jeg glæder mig helt vildt til dette eventyr med Odense Håndbold. Jeg ved, at jeg bliver en del af et megetprofessionelt miljø på alle niveauer. Odense håndbold er for mig en stor drøm, og jeg vil glæde mig til at lære af de meget dygtige spillere, jeg skal træne og spille med. Inde for håndbolden er mine drømme store, så det at blive en del af odense, er et kæmpe skridt på vejen."