Sidste tur med kliken? Bill Belichick giver stadig sit bedste til Patriots hver dag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sidste tur med kliken? Bill Belichick giver stadig sit bedste til Patriots hver dag

Ejer Kraft kan være klar til at fjerne Belichick
Ejer Kraft kan være klar til at fjerne BelichickReuters
Når man tænker på hans disciplin og kontinuitet, ville det være en overraskelse, hvis Patriots-træner Bill Belichick (71) for tidligt red ind i solnedgangen, mens han forbereder sig på, hvad der rygtes at være hans sidste kamp i New England.

Efter rapporter om ejer Robert Krafts beslutning om Belichicks fremtid på holdet, blev der i november spekuleret i, om New England var klar til en ændring på posten.

Med seks Super Bowl-titler i 24 sæsoner med Patriots betragtes Belichick som en af de bedste trænere nogensinde. Men med 4-12 record er Patriots på vej mod deres tredje sæson med flere nederlag end sejre på fire år, siden Tom Brady forlod holdet som free agent.

Belichick indlader sig sjældent på diskussioner om hypotetiske eller spekulative emner i sine mediesessioner, og han holdt det sædvanlige pokerfjæs intakt tirsdag i et interview, der blev sendt på WEEI i Boston.

"Det er meget hypotetisk, meget 'i fortiden' og 'i fremtiden'. Jeg er virkelig fokuseret på, hvad der foregår lige nu," sagde han.

Belichick sagde, at han ikke har nogen store nyheder i øjeblikket og jokede med, at han ville tage det til "Twitter eller MyFace (Facebook, red.), så alle kunne se det."

"Hver uge gør du dig klar til den kommende uge, gør det bedste du kan for at hjælpe dit hold med at vinde, og efter den kamp går du videre til den næste. Og i slutningen af sæsonen, er det slutningen af sæsonen," sagde Belichick.

"Men fra uge til uge vil jeg ikke bruge tid på eller hænge mig i, hvad der skete for fem år siden, eller hvad der kommer til at ske om to år, og en masse andre tilfældige ting. Jeg arbejder bare på Jets.

"Jeg er engageret i det hold, jeg træner lige nu - de spillere, der er her. De fortjener mit bedste hver dag, og det er det, jeg vil give dem."

Patriots møder New York Jets (6-10) søndag eftermiddag.