Atlanta Falcons stod for dramaet under årets NFL draft i jagten på fremtidens quarterback

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Atlanta Falcons stod for dramaet under årets NFL draft i jagten på fremtidens quarterback
Atlanta Falcons stod for dramaet under årets NFL draft i jagten på fremtidens quarterback
Atlanta Falcons stod for dramaet under årets NFL draft i jagten på fremtidens quarterbackProfimedia
Der blev hævet nogle øjenbryn da Falcons valgte Michael Penix Jr. Mest hos holdet nyerhvervelse Kirk Cousins, der først fik nys om konkurrentens ankomst få minutter før valget.

Starten på dette års draft til den kommende NFL-sæson startede lige efter bogen. Chicago Bears valgte Caleb Williams, mens Washington Commanders og New England Patriots også gik quarterback vejen med de følgende valg.

Dramaet indtrådte da Atlanta Falcons med valg nummer otte, også draftede en quarterback, da de valgte Michael Penix Jr.

Ikke fordi den nu tidligere University of Washington-spiller ikke er dygtig, men fordi Atlanta for nylig skrev en guldrandet kontrakt med Kirk Cousins.

I sidste måned underskrev Falcons en kontrakt på fire år til en værdi af $180 millioner, i omegnen af 1,2 mia. kroner, med den erfarne quarterback, der senest spillede for Minnesota Vikings.

Cousins' agent, Mike McCartney, fortalte efterfølgende til det amerikanske medie ESPN, at Falcons først informerede quarterbacken om deres valg af Penix, mens holdet var på uret. McCartney udtrykte frustration og forvirring fra Cousins' lejr, da Atlanta ikke brugte deres første runde valg på at styrke holdet for 2024.

I stedet valgte Falcons at bruge deres valg på Cousins' tilsyneladende efterfølger, inden Cousins overhovedet havde spillet for holdet.

McCartney sagde, at Cousins forstår forretningsaspektet af fodbold og er klar til at gå videre, men der var bestemt overraskelse over Falcons' beslutning.

Holdets general manager, Terry Fontenot, og træner, Raheem Morris, sagde, at Cousins' reaktion ville forblive privat.

"Det er aldrig det rigtige tidspunkt at tale med en quarterback om disse ting. Reaktioner vil altid være private, når det kommer til sådanne ting, medmindre Kirk beslutter at fortælle det”, lyder det fra head coach Raheem Morris.

Morris forventer at Falcons er klar til at vinde lige nu, hvilket betyder, at de ikke får en ny chance for at vælge en quarterback så højt i draften igen foreløbig.

23-årige Penix Jr. kom på andenpladsen til Heisman Trophy sidste år, og vandt Maxwell Award efter at have ført Washington til en 14-1 record og en optræden i mesterskabskampen for universiteter, hvor Huskies tabte til Michigan.

Skader har dog plaget den unge quarterback gennem det meste af karrieren. To korsbåndsskader i højre knæ, samt to alvorlige skulderskader, har gjort at han ikke har fuldført en eneste sæson på collegeniveau.