AGF-helt åndede lettet op efter VAR-tjek: "Man nåede lige at blive nervøs"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

AGF-helt åndede lettet op efter VAR-tjek: "Man nåede lige at blive nervøs"

Patrick Mortensen kunne igen se sit navn på måltavlen.
Patrick Mortensen kunne igen se sit navn på måltavlen.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
AGF sikrede sig alle tre points i hjemmekampen mod Lyngby BK, og derfor hænger aarhusianerne på i toppen af Superligaen.

I søndagens første Superliga-kamp lykkedes det for AGF at vinde et uhyre intenst opgør mod Lyngby

For fjerde kamp i træk fik AGF-angriberen Patrick Mortensen scoret, og da kampen endte 1-0 blev den rutinerede angriber også matchvinder. Der var dog en helt særlig situation, der gjorde, at Patrick Mortensen frygtede for, at sejren kunne forsvinde mellem fingrene på AGF.

Midt i anden halvleg skulle kampens dommer, Jakob Karlsen, nemlig se en hændelse igennem, hvor en AGF-spiller havde hånd på bolden i feltet. I første omgang havde Karlsen ikke dømt noget, men efterfølgende blev han kaldt ud til VAR-skærmen. Det ændrede dog ikke hans beslutning.

"Der var en VAR-situation, og jeg har ikke tidligere oplevet, at dommeren er blevet kaldt ud for efterfølgende af holde fast i sin vurdering. Men det er klart, man nåede lige at blive nervøs." fortæller Patrick Mortensen til Viaplay.

Nevøsiteten stoppede dog efter slutfløjtet og de tre points var i hus, og det var Patrick Mortensen glad for. AGF-bomberen synes da også, at sejren var ganske fortjent.

"Det er dejligt at stå med tre point. Jeg havde været meget forbandet, hvis vi havde stået med et point, for vi havde også mange store chancer."

I næste weekend skal AGF møde en anden medaljekandidat, når de gæster FC Midtjylland på MCH Arena.