Lyngby-boss bekræfter: Salg af Hey er tæt på: "Han har potentiale til en top-5 liga"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lyngby-boss bekræfter: Salg af Hey er tæt på: "Han har potentiale til en top-5 liga"

Lucas Hey er på vej videre fra Lyngby.
Lucas Hey er på vej videre fra Lyngby.Claus Bech/Ritzau Scanpix
Lyngby er tæt på at sælge forsvarsprofilen Lucas Hey.

Det fortæller klubbens fodboldchef Nicas Kjeldsen efter søndagens 4-1-sejr over FC Midtjylland.

"Vi er langt i forhandlingerne om et salg af Lucas (Hey, red.) Jeg tror, at det var hans sidste kamp for Lyngby i dag (søndag, red.)," siger Lyngby-chefen.

Efterfølgende bekræfter Nicas Kjeldsen, at Lyngby har modtaget et bud, der matcher det beløb, som klubben ønsker at modtage for det 20-årige forsvarstalent.

Herefter forklarer fodboldchefen, hvorfor Lyngby turde bruge Lucas Hey i kampen mod FCM, når en handel er så tæt på.

"Det er vigtigt for os at spille med de bedste spillere, og nogen, der er motiveret, så vi kan få nogle point. Det har Lucas været hele vejen igennem," siger Lyngby-chefen.

B.T. beretter kort efter Lyngbys 4-1-sejr, at det er FC Nordsjælland, der køber Lucas Hey foran FC Midtjylland og AGF samt klubber i Frankrig og Tyskland.

Nicas Kjeldsen ønsker dog ikke at bekræfte, hvem den købende klub er.

"Det kan vi tage mandag eller tirsdag," siger Lyngby-chefen med et smil.

Udsigten til at miste Lucas Hey behager ikke Lyngby-træneren Freyr Alexandersson, der dog er stolt over forsvarsspillerens udvikling hos de kongeblå.

"Jeg er selvfølgelig ked af, at jeg mister en af mine dygtigste fodboldspillere, men jeg er også rigtig stolt over Lucas' rejse med os. Han kom ind som U19-spiller og har udviklet sig til at være en profil for os. Han har potentiale til at spille på et langt højere niveau end Superligaen. Det er jeg tilfreds med," siger Alexandersson.

Den islandske træner spår, at Hey inden for en overskuelig fremtid kunne have taget et endnu større skridt, hvis han havde valgt at blive hos Lyngby.

"Jeg har den fornemmelse, at hvis han sammen med os havde besluttet sig for at blive her, så havde han klart udviklet sig i den retning, at vi ville sælge ham til en top fem-liga inden for 18 måneder," siger Alexandersson.