Roy Keane med en stempling mod ten Hag: Det er noget forbandet vrøvl

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Roy Keane med en stempling mod ten Hag: Det er noget forbandet vrøvl

Roy Keane revser ten Hag
Roy Keane revser ten HagProfimedia
Manchester Uniteds tidligere midtbanechef, saver Erik ten Hags udtalelser midt over, i kølvandet på Marcus Rashfords straffespark, i 3-0 sejren over Everton.

Ved stillingen 1-0 i udekampen mod Everton, fik Manchester United tildelt at straffespark. Et straffespark der blev dømt efter VAR-gennemsyn, til stor frustration for Everton manager Sean Dyche. Det kan du læse mere om her.

Selvom Uniteds normale førstesparker, Bruno Fernandes, var på banen, var det alligevel Marcus Rashford der sikkert eksekverede straffesparket.

Efter kampen hyldede ten Hag portugiserens lederevner, ved at overlade bolden til en holdkammerat der manglede selvtillid.

Den udtalelse er faldet Roy Keane for brystet. Den iltre irer lægger ikke fingrene imellem, efter udmeldingen fra den hollandske United-manager.

”Det er totalt latterligt. Stå og rose Bruno Fernandes for slags. Det er noget forbandet vrøvl. De ligger nummer 6 i ligaen! Hvis man går nogle år tilbage, så havde man skammet sig over at ligge nummer 6”, lyder det fra Roy Keane i følge Daily Mail.

Den tidligere Manchester United anfører, har ved flere lejligheder udtalt sig kritisk om tingenes tilstand i sin gamle klub, for hvem han spillede 480 kampe og lavede 51 mål.

”Manchester United skal konkurrere mod de bedste hold, men de virker tilfredse med at være nr. 6. Der er lang vej igen, op til klubber som Arsenal, Manchester City og Liverpool, lyder vurderingen fra Keane, der ikke er imponeret over hvad den højt profilerede trup får ud af det i øjeblikket.

”Det har ikke været godt nok med det talent de har. De har fået sig selv i en fin position, men grunden til at du spiller for Manchester United, er for at konkurrere mod de bedste hold”, lyder det videre fra Keane.