Utilfreds FCM-chef efter dyrt nederlag: Vi leverede ikke offensivt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Utilfreds FCM-chef efter dyrt nederlag: Vi leverede ikke offensivt

Thomas Thomasberg har stået i spidsen for FC Midtjylland siden 23. marts 2023.
Thomas Thomasberg har stået i spidsen for FC Midtjylland siden 23. marts 2023.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
FC Midtjylland måtte mandag overlade førstepladsen i Superligaen til Brøndby, efter midtjyderne tabte 2-3 på hjemmebane til FC Nordsjælland, mens Brøndby vandt derbyet i Parken.

Thomas Thomasberg stod efter nederlaget med en følelse af, at hans mandskab langt hen ad vejen spillede med håndbremsen trukket.

"Vi er ikke tilfredse med det, vi leverede - og slet ikke offensivt. De muligheder og positioner, vi kom i, rendte ud i ingenting," siger FCM-træneren til klubbens hjemmide.

Særligt den første time mener Thomasberg kostede FCM. Holdet var bagud 0-1 ved pausen, og i begyndelsen af anden halvleg scorede FCN to gange inden for to minutter, inden FCM reducerede to gange og bragte spændingen tilbage i opgøret.

"Faktisk kom vi egentlig fint fra land i anden halvleg, men kampen blev jo som udgangspunkt afgjort i de efterfølgende par minutter. Omvendt var vi tæt på at lave et godt comeback. Der kunne man mærke, at hver eneste bold og duel betød noget," siger Thomasberg.

Modsat var FCN's cheftræner, Johannes Hoff Thorup, selvsagt meget tilfreds med, at det lykkedes FCN at få tre point i Herning for første gang i mere end syv år.

"Vi bliver nødt til indimellem at tage det uventede træk, der gør, at vi får lidt ekstra plads. Det var spillerne dygtige til i dag. Det gav nogle fine mål og nogle rigtige gode chancer," siger Hoff Thorup til FCN's egen hjemmeside.

Næste opgave for FCN bliver søndag, hvor FC København kommer på besøg i Farum. FCM møder i næste runde AGF på udebane.