Optakt: Forsvarende mestre møder oprykkerne fra Vejle i Nørreskoven

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Optakt: Forsvarende mestre møder oprykkerne fra Vejle i Nørreskoven

Opdateret
FCKs fans møder talstærkt op i Vejle.
FCKs fans møder talstærkt op i Vejle.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
FC København var ikke uheldige med at slå Lyngby i første runde, mens Vejle gjorde en god figur i Århus, men tabte. Nu skal Løverne på en drilsk away-tur til i lørdagens enlige Superliga-kamp.

Vejle fik sig en kold afvaskning i deres første kamp tilbage i Superligaen, da de - trods glimrende takter - måtte tage fra Århus med et nederlag på 0-1. De var dog i slutfasen tæt på at nappe et point med tilbage til Nørreskoven, selvom de på det tidspunkt var en mand i undertal.

19-årige Tobias Lauritsen fik nemlig direkte rødt efter en time, men det tændte åbenbart gæsterne endnu mere.

Hvis de kan tage den gejst med til kampen mod FC København, så er det langt fra sikkert, at gæsterne får en rolig dag på kontoret.

De forsvarende mestre var flere gange i store problemer i deres første kamp mod Lyngby, der med god grund kunne føle sig skuffede efter en kamp, de opnåede et xG (expected goals) på hele 2.00 i.

Når det er sagt, så viste Vejles første kamp også, at deres defensiv er ved at være klar til at få skiftet dækkene. Raul Albentosa så i flere situationer noget vakkelvorn ud, og et mere kynisk AGF-hold havde lukket kampen før. Det skal FCKs letbenede kantspillere udnytte.

Head-to-head

Deres to sidste, indbyrdes møder var i pokalturneringen sidste sæson, hvor FCK vandt 2-0 hjemme, mens kampen i Vejle endte uden mål.  Men i de indbyrdes møder, der kan der generelt ikke være tvivl om, at Vejle har statistikken mod sig. De har således ikke vundet over FCK siden 2000 (!).

Head 2 head
Head 2 headFlashscore

Der er da heller ikke nogen vej udenom, at FCK er favoritter her. Det er ganske vist deres tredje udekamp på en uge, men i mellemtiden har de fået den norske landsholdsspiller Mohamed Elyounoussi tilført holdet som ny 10'er, og det er bestemt ikke udelukket, at "Moi" kan få sin debut i startopstillingen.

Hold øje med duellen mellem Raul Albentosa og Andreas Cornelius. Der er potentiale til dueller, der kan måles på Richterskalaen.

Skader og karantæner

For Vejle mangler selvsagt unge Tobias Lauritsen efter hans røde kort mod AGF, mens FCK er uden Davit Khocholava og Khoumar Babacar, der stadig er skadede.

Følg kampen live på Flashscore!

Kampinfo
KampinfoFlashscore