Rundens Superligahold - Garvet keeper, uruguayansk hard-hitter, og nyt AGF-indkøb i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rundens Superligahold - Garvet keeper, uruguayansk hard-hitter, og nyt AGF-indkøb i fokus

Opdateret
Thomas Mikkelsen jubler over en af sine mange redninger mod Silkeborg, der ellers bombarderede ham.
Thomas Mikkelsen jubler over en af sine mange redninger mod Silkeborg, der ellers bombarderede ham.Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vi giver dig her overblikket for de spillere, vi på Flashscore har udvalgt som rundens bedste spillere i 1. spillerunde af Superligaen. Vi prøver en 4-2-1-3 opstilling i dag!

Målmand: Thomas Mikkelsen, Brøndby

Den erfarne målmand måtte mod Silkeborg  med sine 39 år tage over for den netop solgte og 16 år yngre Mads Hermansen, der er taget til Leicester. Men det var altså ikke at se på Mikkelsen, der var en decideret mur i målet for Brøndby, der dermed slap fra Silkeborg med alle tre point.

På trods af 23 forsøg fra Silkeborg, hvoraf de 10 var inden for rammen, lukkede Mikkelsen kun et mål ind, og måske er Brøndbys målmandsproblem slet ikke et problem længere? Han lander hele 9.5 i karakter på Flashscore.

Højre back: Daniel Wass, Brøndby

Endnu en erfaren herre fra Brøndby gemmer sig på pladsen som højreback. Her placerer vi Daniel Wass, der mod Silkeborg leverede en myreflittig indsats, og havde godt styr på Silkeborgs venstreside, samtidig med at han flere gange viste prøver på sin fornemme sparketeknik og offensive mindset. Det er svært at se, at Wass har rundet de 34 år, og han leverede også i denne kamp det internationale niveau, der har kendetegnet ham siden sin hjemkomst. Det har optjent ham en karakter på 7.7.

Midterforsvarer: Frederik Tingager

AGF står over for en enorm opgave med at få erstattet den tyske U21-landsholdspiller Yann Auriel Bisseck, der som bekendt røg til Inter i klubbens største salg nogensinde. Men i Frederik Tingager har de en mulig løsning, og med en karakter på 7,8 viste Tingager mod Vejle, hvorfor der er stor tillid til den garderhøje midterforsvarer i Aarhus. Tingager har udviklet sig til en af de absolutte profiler i AGF, og mod Vejle var han som ofte et fyrtårn i hovedspillet og leverede en meget flittig indsats i defensiven, som giver AGF'erne en vis portion håb om at de torsdag kan modstå en belgisk storm mod Club Brügge på udebane. 

Midterforsvar: Valdemar Lund Jensen, FC København

FC København kom i større problemer, end de nok på forhånd havde regnet med, da Lyngby fik reduceret ved Alfred Finnbogason, der allerede havde fået et mål annulleret tidligere. Men de fik raget kastanjerne ud af ilden og sled en 2-1 sejr hjem på udebane. En af årsagerne var Valdemar Lund Jensen. Den bare 20-årige forsvarer spillede med stor autoritet i det københavnske midterforsvar, og stortalentet havde flere afgørende headere i slutfasen, så vel som at han stod for holdets første mål. Er Copenhagen Airforce tilbage i Parken? Får karakteren 8.5.

Venstreback: Paulinho, FC Midtjylland

Den brasilianske venstreback var en kilde til evig uro for Hvidovre i deres debutkamp i Superligaen i dette årtusinde, og hans offensive raids kan ingen være i tvivl om kvaliteten af. Han serverede et perfekt indlæg til nyindkøbet Chos flotte scoring, der ligeledes blev kampens eneste.

Han spillede 85 minutter på trods af at have været småskadet i sæsonoptakten, men det kunne man bestemt heller ikke se. Får bedømmelsen 8.0 på Flashscore efter en solid indsats både defensivt og offensivt.

Defensiv midt: Emiliano Martinez, FC Midtjylland

Den uruguayanske hardhitter ser også ud til at fortsætte, hvor hans debutsæson i Herning slap. Han havde konstant antennerne ude på den defensive midt for FC Midtjylland, og han rager mange bolde til sig, således at de mere kreative typer kan få lov at boltre sig for guldaspiranterne. Det er stærkt scoutet af FCM, der meget vel kan komme til at tjene store penge, når han en dag skal videre til andre adresser. Han kan pryde sig med 7.6 i karakterer på Flashscore efter en disciplineret indsats uden grimme frispark til at skæmme den.

Offensiv midt: Tobias Bech, AGF

Efter sit ophold i Ingolstadt er Bech tilbage i Superligaen og AGF, og han ligner allerede en stor gevinst for århusianerne. Udover at lave kampens eneste mål med en behersket afslutning på en ripost, så var han her, der og allevegne mod Vejle. Han vendte hurtigt med bolden og erobrede flere gange selvsamme med sin fine sans for at komme i vejen for modstandernes afleveringer. Er kommet ind i en mere central rolle, efter ellers mest at være blevet brugt som kantangriber. Den rolle passer ham godt, og han fik 7.7 i karakter for kampen.

Højre kant: Filip Bundgaard, Randers

Randers måtte nøjes med 2-2 mod OB, men de var tæt på at nappe alle tre point. Det var i høj grad takket være bare 19-årige Filip Bundgaard, der over sine 90 minutter leverede en stor løbeindsats, var meget aktiv i pasningsspillet, så vel som at han bidrog i begge ender af banen. Den unge spiller, der allerede i sidste sæson spillede 31 kampe og scorede fire mål, kan gå hen at blive lidt af en guldfugl for Randers, hvis han fortsætter sin udvikling. Han får 7.4 for sin indsats mod Striwerne.

Venstre kant: Diogo Goncalves, FC København

Efter en lidt drilsk start er Goncalves for alvor begyndt at træde i karakter, og han bidrog nok engang med et mål for Løverne i deres sejr i Lyngby. Han finder sig åbenlyst bedre og bedre tilpas på holdet, og ligeledes er holdet ved at kende hans forcer, som han utvivlsomt har nogle stykker af.

Hans præstation får flotte 8.4 i karakter, og på denne måde kommer han hurtigt til at blive en af ligaens allerstørste profiler. FCK kan sende en varm tak til Benfica for at ville sende ham til København.

Angreb: Mathias Kvistgaarden, Brøndby

Den allerstedsnærværende Kvistgaarden spillede en stor jamp mod Silkeborg, hvor han var manden bag begge mål til gæsterne. Han jager og jager, hvilket unægteligt må være en kilde til stor frustration for hans modstandere, der altid kan regne med at have ham i hælene som en gravhund. Han kommer til at lave nogle klodsede frispark nu og da, og hans kølighed foran mål lader stadig noget tilbage at ønske, men det er en spiller i kraftig vækst (på kvaliteten, i hvert fald), Brøndby har at sætte lid til offensivt.

Angreb: Ernest Nuamah, FC Nordsjælland

Det vil være fuldstændig umuligt at komme uden om Ernest Nuamah til Ugens Hold. Den 19-årige ghaneser er utvivlsomt Superligaens største salgsobjekt og nævnes som en mulig afløser for selveste Lionel Messi i Paris St.Germain. Det viste han hvorfor mandag aften i Farum Park, hvor han efter en ellers anonym første halve time fuldstændig drev gæk med Viborgs forsvar. Nuamah er hurtig på de første meter som ingen anden i Superligaen, har en blændende teknik, ser hullerne i modstandernes forsvar, og har en usædvanlig målnæse for at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.