Ingen Gylfi for Lyngby i rivalopgør, Schelderup klar for FCN, og Gytkjær glæder sig bare

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ingen Gylfi for Lyngby i rivalopgør, Schelderup klar for FCN, og Gytkjær glæder sig bare

Opdateret
Gytkjær kan håbe på mere medvind mod FCN end de fik mod AGF.
Gytkjær kan håbe på mere medvind mod FCN end de fik mod AGF.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Den nyindkøbte megastjerne Gylfi Sigurdsson er endnu ikke kampklar og dermed ikke i truppen til søndagens kamp i Superligaen mod lokalrivalerne fra FC Nordsjælland. Til gengæld er Marc Muniesa klar til en mulig debut.

Det mest omtalte klubskifte i Superligaen i denne uge er tilføjelsen af Gylfi Sigurdsson til de kongeblås spilletrup. Den islandske playmaker er dog endnu ikke klar til at spille endnu, så han er ikke med i søndagens kamp mod FC Nordsjælland. Men der kan altså blive plads til en spiller med et CV, der både byder på hede søndage på Camp Nou og regnvåde aftener i Stoke

Således er spanske Marc Muniesa med i truppen til kampen på Lyngby Stadion, og midterforsvareren kan sagtens forventes at komme i spil. Én, der helt sikkert kommer i spil er Lyngby-drengen Frederik Gytkjær, der vil gøre sit for at at tvære lokalrivalerne.

"Det er en speciel kamp og et rivalopgør, som der betyder meget for både mig selv, truppen, fansene og hele klubben. Det er en af de kampe, hvor man rigtig, rigtig gerne vil vinde. Det bliver en fed kamp for os alle sammen. Vi glæder os, og den skal have fuld gas," siger Gytkjær til klubbens hjemmeside.

"Når man er Lyngby-fan, så vil man rigtig gerne slå Farum. Så på den måde er kampen jo i sig selv bare af rigtig stor betydning. Der har altid været lidt drillerier mellem klubberne, og spillerne har det med at skifte mellem os på kryds og tværs, så det er altid specielt, når man ramler sammen. Vi vil rigtig gerne have håneretten."

For gæsterne er den unge, gamle bekendte Andreas Schelderup med, ligesom nyindhentede Christian Rasmussen også er det.

Det nordsjællandske lokalopgør begynder klokken 14.00