FCK taber for anden kamp i træk efter brændt straffe mod FC Nordsjælland

Annonce

Opdateret
FCN fejrer deres andet mål.
FCN fejrer deres andet mål.Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Roony Bardghij brændte straffe, da FC København for anden gang i træk tabte med 1-2, denne gang i Farum mod FC Nordsjælland.

FC København er måske stadig i chok efter det dramatiske nederlag til Brøndby i Parken.

Det blev i hvert fald på ny til et muligvis meget bekosteligt nederlag i mesterskabsslutspillet.

Kampstatistik
KampstatistikFlashscore

Ibrahim Osman og Marcus Ingvartsen bragte Nordsjælland foran i første halvleg, inden Roony Bardghij sendte sit straffespark på stolpen i første halvlegs overtid.

Roony ærgrer sig.
Roony ærgrer sig.Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Orri Oskarsson reducerede kort inde i anden halvleg, men trods et massivt pres fra de danske mestre formåede de ikke at score yderligere, og således tabte de yderligere terræn i toppen af Superligaen inden FC Midtjylland og Brøndby spiller henholdsvis søndag aften samt mandag.

Med sejren haler FC Nordsjælland ind på FCK i medaljekampen og er nu kun to point efter københavnerne, der stadig er på tredjepladsen med 45 point.

Til gengæld kan FCK miste snoren til Brøndby og FC Midtjylland foran sig. Hvis holdene vinder rundens kampe, vil FCK have otte point op til Brøndby og seks op til midtjyderne.

FCK startede godt og kom frem til flere gode muligheder i begyndelsen, men det var værterne fra Farum, der fik nettet til at blafre efter 22 minutter.

Et hjørnespark blev slået til forreste stolpe, og her kom hjemmeholdets Ibrahim Osman først. Den ghanesiske kantspiller fik på akrobatisk vis dirigeret føringsmålet ind med hælen forbi Kamil Grabara i FCK-målet.

Problemerne fortsatte for FCK, og efter en lille halv time kom Nordsjælland på 2-0. FCK-defensiven stod passivt, og tæt på mål fik angriber Marcus Ingvartsen masser af tid til at sende en flad afslutning over i det lange hjørne.

Lige før pausefløjt havde FCK alle muligheder for at reducere, da Roony Bardghji skulle eksekvere et straffespark begået på FCKs Mohamed Elyounoussi. Forsøget gik dog på stolpen, og hjemmeholdet kunne gå til pause med tomålsføringen.

En FCK-reducering kom dog efter et enkelt minut af anden halvleg. Angriber Orri Óskarsson fangede FCN-keeper Andreas Hansen på afveje, og islændingen sparkede nemt 2-1-målet ind.

FCK havde overtaget i slutfasen og skulle længere frem i jagten på en udligning. Omvendt truede Nordsjælland konstant i kontrafasen med Andreas Schjelderup og Ibrahim Osman, der var klar til at stikke i dybden.