Newcastle slår sikkert Manchester United på Old Trafford: Eriksen og Højlund bænket

Annonce

Opdateret
Newcastle fejrer deres ene scoring.
Newcastle fejrer deres ene scoring.Profimedia
For anden gang på blot fire dage tabte Manchester United onsdag aften 0-3 på eget græs.

Hvor det i weekenden var lokalrivalen Manchester City, der slog United i Premier League, var det onsdag Newcastle, der besejrede holdet fra den røde del af Manchester og sendte Erik ten Hags tropper ud af Carabao Cup.

Med sejren er Newcastle videre til turneringens kvartfinale.

Hjemmeholdet startede med både Rasmus Højlund og Christian Eriksen på bænken.

Fra kampens begyndelse virkede United uinspirerede og spillede uden gejst og tempo.

Samtidig udnyttede Newcastle effektivt Uniteds fejl og straffede hjemmeholdet på omstillinger.

Det skete to gange i første halvleg, og derfor stod der 2-0 til gæsterne ved pausen.

Anden halvleg fortsatte i samme dur, med et United-hold hvor intet hang sammen.

Derfor var det ikke ufortjent, at gæsterne også kom på 3-0 med en halv time igen.

Rasmus Højlund kom på banen med 25 minutter igen, men gjorde ikke det store væsen af sig.

Spillerbedømmelser
SpillerbedømmelserFlashscore

Blackburn med Jon Dahl på trænerbænken jagtede miraklet på udebane mod Chelsea, men hjemmeholdet pligtsejrede sikkert 2-0.

Angriberen Darwin Nuñez sørgede med et fremragende mål 20 minutter før tid for, at Liverpool spillede sig videre til kvartfinalen med en 2-1-sejr på den engelske sydkyst mod Bournemouth.

Kampstatistik
KampstatistikFlashscore

Arsenal, der stillede op med en del reserver, rendte ind i et klart 1-3-nederlag ude mod West Ham.