PSG-træner Enrique "meget tilfreds" med Mbappe inden fransk pokalsemifinale

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

PSG-træner Enrique "meget tilfreds" med Mbappe inden fransk pokalsemifinale

Enrique (R) er nødt til at forholde sig til Mbappes forestående afgang.
Enrique (R) er nødt til at forholde sig til Mbappes forestående afgang.AFP
Paris Saint-Germain-træner Luis Enrique sagde tirsdag, at han er "meget tilfreds" med stjerneangriberen Kylian Mbappe under en pressekonference forud for hans holds semifinale i den franske pokalturnering mod Rennes, samtidig med at han nedtonede rygterne om et brud.

Efter Mbappe i februar meddelte klubben, at han ville forlade Paris, når hans kontrakt udløber til sommer, har franskmanden fået færre spilleminutter, og han så synligt utilfreds ud, da han blev skiftet ud med en halv time tilbage i PSG's 2-0-sejr over Marseille i søndags.

Adspurgt om Mbappes attitude, da han forlod banen på Velodrome, sagde PSG's spanske træner Luis Enrique: "Det mærkelige er, at alt det, der bliver sagt, er baseret på en falsk nyhed. Nogen har opfundet en fornærmelse (baseret på en aflæsning af en video, der viser Mbappe på vej væk fra banen), og så kommer der alle mulige spekulationer ud af det."

Efter kampen lagde Mbappe et billede på Instagram af sig selv, mens han gik fra banen i regnvejr med anførerbindet i hånden - i fraværet af den brasilianske forsvarsspiller Marquinhos var angriberen PSG's anfører denne aften.

"Jeg tager det hele i stiv arm. Jeg er meget tilfreds med alle mine spillere, også Kylian, han har altid opført sig beundringsværdigt," sagde Luis Enrique på tirsdagens pressemøde.

Mbappes seneste målstatistik
Mbappes seneste målstatistikFlashscore

Forud for PSG's kamp mod ærkerivalerne fra Marseille sagde spanieren lørdag i et interview med Prime Video, at Mbappe "stadig kan ændre mening" om at forlade klubben.

Selvom Mbappe er blevet sat i forbindelse med den spanske storklub Real Madrid, har han stadig ikke meddelt, hvor han vil spille fodbold i næste sæson, når hans nuværende kontrakt med PSG udløber.

PSG er stadig med i kampen om tre titler - den franske liga, den franske pokalturnering og Champions League - og går nu ind i en afgørende fase af sæsonen.

På onsdag byder de Rennes velkommen til Parc des Princes, hvor de er favoritter til at booke en plads i den franske pokalfinale den 25. maj i Lille.

Onsdagen efter besøger Luis Enriques tidligere hold Barcelona PSG til det første opgør i kvartfinalen i Champions League.

"Vi er alle i samme båd, sejler og søger succes," siger Luis Enrique om sit holds jagt på en trippel.

"Jeg vil gerne have, at det ender godt for PSG, for Kylian, for alle."

På tirsdag møder Lyon Valenciennes fra den næstbedste række i den første semifinale i den franske pokalturnering, og vinderen skal møde enten PSG eller Rennes i finalen i maj.