Xavi nyder ikke jobbet som Barcelona-træner: Opsigelsen kommer som en befrielse

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Xavi nyder ikke jobbet som Barcelona-træner: Opsigelsen kommer som en befrielse

Barcelonas træner Xavi taler til en pressekonference
Barcelonas træner Xavi taler til en pressekonferenceReuters
Barcelona-manager Xavi Hernandez (44) sagde tirsdag, at han følte sig "befriet" efter at have annonceret sin beslutning om at træde tilbage i slutningen af sæsonen og tilføjede, at presset og kravene i jobbet betød, at han ikke kunne nyde det.

"De får dig til at føle, at du ikke er værdsat i hvert øjeblik her," sagde han til journalister forud for onsdagens ligakamp mod Osasuna.

"Det er sket for alle trænere. Pep (Guardiola) fortalte mig det. Ernesto (Valverde) fortalte mig det. Og hvad angår Luis Enrique, så har jeg selv oplevet det," tilføjede han.

Xavi sagde, at den effekt, som jobbet har på Barca-managere, ikke er som i andre klubber, og at man bør reflektere over det.

"Jeg tror, vi har et problem, når det kommer til niveauet af krav, der er knyttet til dette job," sagde han.

"For det første nyder man det ikke. Det er ikke en god livskvalitet. Det virker, som om man har sit liv på spil i hvert eneste øjeblik. Og det sker ikke andre steder.

"Meddelelsen befriede mig på et personligt plan, men jeg er stadig meget motiveret," tilføjede Xavi.

Xavi annoncerede sin afgang, efter at Barcelona tabte 5-3 til Villareal, deres tredje nederlag i de sidste fire hjemmekampe i ligaen. Tidligere på ugen blev de slået ud af Copa del Rey af Athletic Bilbao.

Barcelona vandt LaLiga og den spanske Super Cup under Xavi i 2022/23. De ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i ligaen med 11 point op til Girona.

Barcelona i tabellen
Barcelona i tabellenFlashscore