FCN brager sammen med Mor og Fenerbahce i Europa

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCN brager sammen med Mor og Fenerbahce i Europa

FCN brager sammen med Mor og Fenerbahce i Europa
FCN brager sammen med Mor og Fenerbahce i EuropaClaus Bech/Ritzau Scanpix
Med en knusende samlet sejr over Partizan sikrede FC Nordsjælland sig en plads i Conference League, og nu er klubbens modstandere i gruppespillet på plads.

De danske vicemestre skal op imod tyrkiske Fenerbahce, bulgarske Ludogorets og slovakiske Spartak Trnava.

Det betyder, at der formentlig bliver fut under kedlerne på Right to Dream Park, når Fenerbahce kommer forbi Farum. I hvert fald er det tidligere set, at der er gang i den, når tyrkiske klubber kommer til Danmark.

Mødet bliver samtidig et gensyn med Emre Mor, der i en meget ung alder viste sig frem hos FC Nordsjælland og blev solgt for en masse penge til Borussia Dortmund.

Han har siden levet en omtumlet fodboldtilværelse i flere forskellige klubber og er altså nu havnet hos Fenerbahce.

Det er første gang siden 2012/13-sæsonen, at FCN skal ud i Europa og spille gruppespil. Dengang kvalificerede klubben sig direkte til Champions League efter at have vundet danmarksmesterskabet sæsonen forinden.

FCN trådte ind i kvalifikationsturneringens tredje runde og lagde ud med at slå FCSB, der tidligere gik under navnet Steaua Bukarest, med samlet 2-0.

I playoffrunden vandt FCN med 5-0 i det første opgør mod Partizan fra Beograd, og da den samlede sejr skulle sikres torsdag, vandt nordsjællænderne med 1-0 over en flok modløse serbere.

Første spillerunde i Conference League er 21. september.