Howe opfordrer Newcastle til at 'tro på det' efter hård Champions League-lodtrækning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Howe opfordrer Newcastle til at 'tro på det' efter hård Champions League-lodtrækning

Howe ser frem til Champions League-kampagnen
Howe ser frem til Champions League-kampagnenAFP
Eddie Howe opfordrede Newcastle-spillerne til at tro på, at de kan gå videre i Champions League, efter at de blev trukket i en skræmmende gruppe med Paris Saint Germain, AC Milan og Borussia Dortmund.

Newcastle er blevet kastet ud på dybt vand i deres tilbagevenden til Champions League for første gang i 20 år.

De franske mestre PSG, de syvdobbelte vindere AC Milan og Dortmund har alle en langt større europæisk stamtavle end et Newcastle-hold, der først for nylig er blevet revitaliseret af Howes kloge ledelse og tilstrømningen af penge fra deres saudiske ejere.

Da Howe fredag blev spurgt, om Newcastles spillere skulle satse på sig selv mod Europas elite, sagde han: "Det er man nødt til at tro på, ja. Jeg er ikke nødvendigvis sikker på, at det bør være forventningen, men jeg tror, vi kan.

"Jeg vil lade andre tale om, hvad der kan og ikke kan ske. Det eneste, jeg virkelig fokuserer på, er, hvad vi kan gøre internt, og det er at gøre vores bedste."

Såret af sidste weekends Premier League-nederlag til Liverpool, hvor Newcastle smed en føring væk på trods af, at de spillede mod 10 mand, ved Howe, at ethvert svigt i standarden mod Champions League-modstandere vil være fatalt.

"For at vende tilbage til Liverpool-kampen, så synes jeg, at vi var rigtig, rigtig gode i en lang del af den kamp, og man kan stadig tabe kampen mod modstandere af høj kvalitet, hvis man slukker i et par øjeblikke, som vi gjorde, så vi kommer til at mærke de effekter igen mod elitehold," sagde han.

"Vi bliver nødt til at være koncentrerede og på vores bedste hele kampen igennem for at vinde."

Howe og hans stab stod tilbage med en blanding af spænding og frygt efter at have set torsdagens Champions League-lodtrækning, som gav Sandro Tonali en retur til sin tidligere klub Milan.

Da Howe blev spurgt, hvad deres reaktion havde været, sagde han med et smil: "Der var en smule stilhed... i omkring en time. Nej, der var stilhed i omkring 10 sekunder.

"Når støvet har lagt sig, ser man på det med ren begejstring, virkelig. Der er ingen negativitet fra nogen af os internt i forhold til lodtrækningen.

"Når man lægger det hele sammen, synes jeg, det har været en fantastisk ting."