Store roser til Hjalte Froholdt efter overraskende Cardinals sejr over Cowboys

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Store roser til Hjalte Froholdt efter overraskende Cardinals sejr over Cowboys

Froholdt (nr. 72) jubler med holdkammerater efter et touchdown
Froholdt (nr. 72) jubler med holdkammerater efter et touchdownPhoto by Christian Petersen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
NFL-karrieren har ikke kørt på skinner for Hjalte Froholdt. Den 27-årige svendborgenser ser nu ud til at have fundet lykke i Arizona.

Der er ikke mange, der har forventninger til Arizona Cardinals i denne sæson. Snakken har endda gået, om Cardinals overhovedet ville vinde en kamp.

Den boks kan Froholdt og Cardinals godt sætte kryds i, efter en overraskende sejr over Dallas Cowboys i weekenden.

I USA Today høster Froholdt store roser efter 28-16 sejren, som satte en effektiv stopper for Cowboys, der ellers havde vundet deres to første kampe.

”Indtil videre har det vist sig at være et kæmpe røverkøb, da Froholdt spiller med stor mobilitet, balance og ren power. Mod Dallas Cowboys i søndags tillod Froholdt intet pres af nogen art på alle 32 af Josh Dobbs' dropbacks, og det var mod et Dallas-forsvar, der havde terroriseret quarterbacks gennem de første to uger af 2023-sæsonen”, skriver det amerikanske medie.

Især blokeringen på løbet i videonnedenfor vækker genklang. Froholdt spiller i rød trøje med nummer 72.

Froholdt kom til Cardinals inden sæsonen, hvor han skrev under på en kontrakt på to år, på en værdi af minimumslønnen, for en spiller med hans erfaring.

Han blev draftet af New England Patriots i 2019, og har derudover været tilknyttet Houston Texans og Cleveland Browns.