Cowboys topper igen listen over de mest værdifulde NFL-hold hos Forbes

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Cowboys topper igen listen over de mest værdifulde NFL-hold hos Forbes

Cowboys under en venskabskamp før sæsonen
Cowboys under en venskabskamp før sæsonenAFP
Dallas Cowboys er endnu en gang blevet udnævnt til NFL's mest værdifulde franchise af magasinet Forbes og topper listen for 17. år i træk med en værdiansættelse på 9 milliarder dollars. Det svarer til omkring 62 mia. kroner.

Listen, der blev udgivet af Forbes i denne uge - hvor sæsonen for amerikansk fodbold starter den 7. september - anslår, at klubben, der ejes af Jerry Jones, er 13 procent mere værd end sidste år.

Selvom Cowboys kun har været i slutspillet fem gange i de seneste 13 sæsoner, anslår Forbes deres omsætning til 1,14 milliarder dollars.

New England Patriots med 7 mia. dollars, Los Angeles Rams med 6,9 mia. dollars, New York Giants med 6,8 mia. dollars og Chicago Bears med 6,3 mia. dollars fuldender top fem.

Jones købte Cowboys for 140 millioner dollars i 1989 - da han var 46 år gammel - af holdets ejer og ven H.R. "Bum" Bright i den største handel på det tidspunkt for et NFL-hold.

Jones sagde i maj 2022, at han kunne sælge Cowboys for "mere end 10 milliarder dollars", og de har altså bevæget sig tættere på det mål.

Forbes vurderer, at den gennemsnitlige værdi af National Football Leagues 32 hold steg med 14 procent fra sidste år til 5,1 milliarder dollars takket være flere tv-penge og salget af Washington Commanders for 6,05 milliarder dollars, som blev bekræftet i juli.

De regerende Super Bowl-mestre Kansas City Chiefs var nummer 23 på listen med en værdi på 4,3 milliarder dollars. Det lavest vurderede hold var Cincinnati Bengals til 3,5 milliarder dollars.