Julie Kepp vinder semifinale i Rumænien og skal kæmpe om EM-medaljer

Annonce
Annonce

Julie Kepp skal kæmpe om EM-medaljer onsdag.
Julie Kepp skal kæmpe om EM-medaljer onsdag.Profimedia
Svømmeren Julie Kepp Jensen sikrede sig tirsdag en plads i finalen i 50 meter fri ved kortbane-EM i Rumænien.

Den 23-årige dansker vandt den ene semifinale, men tre andre svømmere var dog hurtigere end Kepp Jensen i den anden semifinale.

Danskeren fik en fremragende start i bassinet, og hun var også hurtigst til at vende efter 25 meter.

Julie Kepp Jensen holdt sig forrest på den sidste banelængde og slog hænderne i bassinkanten efter 23,96 sekunder.

Hvis hun skal blande sig i medaljekampen i onsdagens finale, så skal hun dog formentlig forbedre sig nogle ekstra hundreddele.

Den anden semifinale blev afviklet i et højere tempo og blev vundet af franske Beryl Cataldello i tiden 23,77 sekunder. Også svenske Michelle Coleman og Anna Hopkin fra Storbritannien var hurtigere end Kepp Jensen.

Kortbane-EM afholdes i den rumænske by Otopeni. Danmark stiller med syv svømmere til stævnet, der slutter 10. december.