Yussuf Poulsen fortsætter flot form i RB Leipzigs fjerde sejr i fem kampe

Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Yussuf Poulsen fortsætter flot form i RB Leipzigs fjerde sejr i fem kampeProfimedia
Yussuf Poulsen spillede en ny flot kamp for RB Leipzig, da klubben lørdag aften fik deres fjerde sejr i fem kampe med en 3-1 gevinst over Robert Skov og Hoffenheim, der blev reduceret til ti mænd i tillægstiden, da Florian Grillitsch blev udvist.

Emil Forsberg blev matchvinder, og Robert Skov og Yussuf Poulsen stod bag mål, da RB Leipzig slog Hoffenheim.

Svenske Emil Forsberg kom ind fra bænken og blev matchvinder, da RB Leipzig lørdag hjemme slog Hoffenheim 3-1 i Bundesligaen.

Det var helt tydeligt et emotionelt øjeblik for den 32-årige midtbanespiller og på tribunerne, da han spillede sin sidste hjemmekamp efter ni år i klubben.

Forsberg skifter således til Leipzigs søsterklub New York Red Bulls fra årsskiftet, bekræftede den tyske klub få minutter efter slutfløjtet.

Også Yussuf Poulsen og Robert Skov gjorde sig positiv bemærket i kampen med hver sin involvering i et mål.

RB Leipzig - Hoffenheim - Player Ratings
RB Leipzig - Hoffenheim - Player RatingsFlashare

Efter tre kampe i træk med scoring kom Poulsen denne gang ikke selv på tavlen, men han headede bolden ned for fødderne af Mohamed Simakan efter et frispark.

Forsvarsspilleren helkiksede, men til gengæld stod stopperkollega Lukas Klostermann klar til at omsætte den store chance til 1-0.

Kort før pausen svingede Robert Skov et frispark i feltet, som tyrkeren Ozan Kabak pandede i nettet til 1-1, inden den tidligere Silkeborg- og FC København-profil i pausen måtte lade sig udskifte.

Efter 66 minutter blev Forsberg smidt i spil, og fem minutter senere havde han bragt Leipzig på sejrskurs, inden han også fremtvang den ripost, som Simakan senere udnyttede til 3-1.

Forsberg kan også komme i spil på udebane mod Werder Bremen tirsdag, men opholdet synes uanset at lakke mod enden.

Med 324 kampe for RB Leipzig er Forsberg nummer to på listen af spillere med flest optrædener. Yussuf Poulsen er klubbens rekordholder med 380 kampe.