Tidligere Aalborg-superstjerne vil afslutte karrieren i Norge

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere Aalborg-superstjerne vil afslutte karrieren i Norge

Landstræner Nikolaj Jacobsen og Norges Sander Sagosen efter EM herrehåndboldkamp mellem Danmark - Norge i Barclay Arena i Hamburg
Landstræner Nikolaj Jacobsen og Norges Sander Sagosen efter EM herrehåndboldkamp mellem Danmark - Norge i Barclay Arena i HamburgLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Den norske stjernespiller Sander Sagosen har skrevet under på en ny treårig kontrakt med Kolstad. Aftalen binder ham til klubben frem til sommeren 2027.

Det bekræfter klubben i en pressemeddelelse fredag.

”I dag kan Kolstad Håndbold endelig frigive nyheden om, at Sander Sagosen bliver i klubben frem til sommeren 2027, og måske længere, hvis alt går efter planen. Dermed er en af ​​de vigtigste søjler i Kolstad-investeringen på plads," står der i pressemeddelelsen ifølge det norske medie VG.

"Jeg er stolt af, at vi er i stand til at opnå dette, at bygge dette projekt videre", siger Sagosen.

"Det har været fantastisk sjovt at slå hold som Kiel og PSG på hjemmebane. Det viser, at det er muligt at konkurrere med de bedste."

følge Sagosen var han ikke i tvivl om, at han ville fortsætte i Kolstad.

"Det har været et fantastisk efterår, som det har været sjovt at være en del af. Vi har spillet god håndbold, og jeg synes, det har været sjovt at arbejde med gruppen", siger han.

Sagosen udtrykker også et ønske om at afslutte sin karriere i sin hjemby.

"Det håber jeg bestemt; det er vores plan nu. Nu løber kontrakten frem til 2027, og om tre år fylder jeg 32. Jeg håber, at jeg vil spille min karriere ud i Kolstad."

Sagosen vendte tilbage til Norge og Kolstad før sæsonen, efter at have været professionel i udlandet siden 2014. Sagosen spillede fra 2014-2017 i Aalborg Håndbold og var senere holdkammerat med Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard i PSG.