Rundens hold: Ungdom og rutine krydret med sprudlende østjyder og vanvittige Vallys

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rundens hold: Ungdom og rutine krydret med sprudlende østjyder og vanvittige Vallys

Silkeborgs Søren Tengstedt har, på straffespark, scoret til 1-0 og jubler med Alexander Lind og Pelle Mattsson
Silkeborgs Søren Tengstedt har, på straffespark, scoret til 1-0 og jubler med Alexander Lind og Pelle MattssonBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Trods sejren over Hvidovre er der i denne runde kun blevet plads til 'en spiller fra FC København i en opstilling, der i denne runde ikke er domineret af blot 'et mandskab. Rundens Hold rummer denne gang en god blanding af ungdom og rutine i en runde, hvor specielt midterhold som Lyngby og Silkeborg udmærkede sig med fornemme præstationer.

Nicolai Larsen – målmand 7,9

Det kommer ikke som en overraskelse, at Silkeborg har en kæmpe profil i buret, og søndag beviste Nicolai Larsen endnu en gang sit værd. Den rutinerede keeper diskede op med flere store redninger, der ikke alene holdt Silkeborg inde i opgøret mod FC Nordsjælland, men også var med til at sikre holdet fra Søhøjlandet alle tre point.

Silkeborg har nu ikke tabt i de seneste fem indbyrdes opgør mod FCN, og det kan de blandt andet takke Nicolai Larsen for, som spillede sig til en Flashscore-karakter på 7,9

Nicholas Mickelson – venstre back 7,4

OB kom igen på pointtavlen efter to nederlag i træk. Det var blandt andet takket være den norske venstre back Nicholas Mickelson, der efter 37 minutters spil bankede OB’s udligning i netmaskerne. Det var den energiske backs første mål i OB-trøjen i Superligaen. Både offensivt og defensivt spillede Mickelson en flot kamp, og derfor er han at finde på rundens hold.

Med et hurtigt aftræk i feltet bragede Mickelson bolden i mål, og det gav OB et enkelt point og Mickelson selv en Flashscore-karakter på 7,4.

Frederik Alves – midtstopper 8

En af hovedårsagerne til, at Brøndby kunne tage fra Herning med tre point, var fordi forsvarsspilleren Frederik Alves spillede en stor kamp. Den høje stopper vandt ualmindeligt mange dueller og nærkampe, og FCM-spillerne havde svært ved at komme forbi ham. 

Både i luften og ved jorden var Alves overlegen, og han var med sin præstation en af banen bedste spillere, hvilket sikrede ham en Flashscore-karakter på 8.

Kevin Diks – midtstopper 7,9

FC København buldrer videre i Superligaen, og hovedstadsklubben ligner et hold, der simpelthen ikke kan tabe. Fredag vandt de stensikkert over oprykkerne fra Hvidovre IF. Særligt den københavnske defensiv var god, hvor særligt Kevin Diks udmærkede sig ved at spille en gennemført kamp. Diks var sikker i sine dueller, god på bolden og stærk i de situationer, hvor Hvidovre kunne blive farlige. 

Den alsidige hollænder gjorde en god figur og spillede sig til en Flashscore-karakter på 7,9.

Pascal Gregor - Højre back 7,2 

Lyngby har haft et forholdsvist hårdt program i starten af Superligaen, hvor man har skullet op mod så stærke hold som FC København, Brøndby IF og FC Midtjylland. Men sjællænderne er sluppet forholdsvis uskadt fra de møder og indtager pt. en 7.plads i tabellen. Man har formået at lukke bedre af bagude i denne sæson end sidste hovedsageligt takket være Pascal Gregor, der har skabt ro i de bagerste rækker hos Lyngby med sine organisations evner, gode hovedspil og fysiske robusthed, hvilket i denne runde giver ham en Flashscore-karakter på 7,2.

Rundens Hold
Rundens HoldLivesport

Tobias Bech - Venstre kant 6,5

Kevin Yacob gik før denne sæson i stykker med en korssbåndsskade, og derfor var AGF tvunget på transfermarkedet for at finde en erstatning, som de fandt i skikkelse af Tobias Bech fra 3. Bundesliga's Ingolstadt. Bech, der i 2022 forlod Viborg efter 92 kampe, har fået en god tilbagevenden til Superligaen, hvor han er blevet en del af en stærk AGF midtbane med Mads Emil Madsen, Mikkel Duelund og Mikael Anderson. Man har dog set Bech bedre end han var mod OB, men alligevel listede han sig på holdet med en karakter på 6,5.

Marcel Rømer – central midtbane 7,6

Lyngby har fået en fin start på sæsonen, hvor det er blevet til syv point i de første fem kampe. Kaptajnen på holdet er den rutinerede midtbanemand Marcel Rømer, der i weekendens Lyngby-sejr over Randers var helt fortræffelig. Den 32-årige anfører spillede en stor rolle i sejren, hvor han satte sig igennem i duellerne og også lagde op til kampens enlige scoring.

Marcel Rømer sikrede sig ikke bare en assist og en plads på rundens hold – han sikrede sig også en Flashscore-karakter på 7,6.

Nicolai Vallys – central midtbane 7,8

Hvis der er en i Superligaen, der har fundet målformen, så er det Nicolai Vallys. Den teknisk dygtige Brøndbyspiller har scoret i samtlige kampe i de første fem spillerunder. I søndagens sejr over FC Midtjylland stod Vallys for kampens eneste scoring, da han efter et flot oplæg fra Marko Divkovic lagde bolden i nettet. Vallys er med sine fem mål øverst på topscorerlisten sammen med Ernest Nuamah.

Brøndbys talisman har været flyvende og i kampen mod FCM var han igen vigtig for vestegnsklubben. Vallys' præstation sikrede ham en Flashscore-karakter på 7,8.

Søren Tengstedt – højre kant 8,1

Silkeborg-spilleren Søren Tengstedt var voldsomt stærkt spillende i kampen mod FC Nordsjælland. Første halvleg havde været meget jævnbyrdig, men Søren Tengstedt havde en fod med i flere gode angreb. Ti minutter inde i anden halvleg gjorde han det dog til 1-0 efter scoring på straffespark og sendte dermed sit hold på sejrskurs.

Tengstedt spillede 67 solide minutter, hvor han arbejdede stenhårdt og var en evig sten i skoen for FCN’s forsvar. Det stærke præstation sikrede Tengstedt en Flashscore-karakter på 8,1.

Patrick Mortensen – angriber 7,5

Den rutinerede AGF-anfører var særdeles hurtig ude af startblokken i søndagens kamp mellem OB og AGF. Den 34-årige spidsangriber scorede allerede i kampens andet spilminut og bragte aarhusianerne foran. Det endte dog ikke med en AGF-sejr, men Mortensen fik scoret sit tredje sæsonmål og sågar scoret for tredje kamp i træk.

Det ligner for alvor, at målscorer-Mortensen har fundet sine farlige fødder i denne sæson, og hans mål var med til at give ham en Flashscore-karakter på 7,5.

Alexander Lind - angriber 7,9 

Silkeborg-angriberen Alexander Lind fik chancen fra start i søndagens 'El Plastico'- opgør mod FC Nordsjælland. 

Den brølstærke bomber havde scoret i kampe forinden og søndag gjorde han det igen.

Efter et suverænt indlæg fra Oliver Sonne gled Alexander Lind bolden i mål til 2-0. Dermed har Lind scoret i tre kampe i træk.

Generelt var Silkeborg-spidsen en evig kilde til uro, hvor han med sin råstyrke og uforudsigelighed kom frem til flere gode muligheder. Den flotte indsats gav Alexander Lind en Flashscore-karakter på 7,9.