Rettelse af artikel (Spansk fodboldforbunds hovedkvarter ransaget...)

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rettelse af artikel (Spansk fodboldforbunds hovedkvarter ransaget...)

RFEF's hovedkvarter
RFEF's hovedkvarterAFP
Flashscore gør opmærksom, at der havde indsneget sig fejl i forbindelse med artiklen "Spansk fodboldforbunds hovedkvarter ransaget i korruptionssag: Rubiales i søgelyset', der blev offentliggjort på vores hjemmeside den 20. marts.

I overskriften og i teksten var inkluderet fejlagtige oplysninger om Granada-delegationen i det kongelige andalusiske fodboldforbund. 

Følgende tekst var inkluderet i artiklen:"Flashscore erfarer, at der også er foretaget anholdelser i fodboldklubben Granadas hovedkvarter, hvilket kan være direkte relateret til, hvad der sker i Madrid. Luis Rubiales, den tidligere præsident for RFEF, bor i øjeblikket i Granada."

I overensstemmelse med retten til berigtigelse, offentliggør vi denne notis sendt af Granada-delegationen i det kongelige andalusiske fodboldforbund til Flashscore redaktionen .

"I lyset af artiklen med titlen "Spansk fodboldforbunds hovedkvarter ransaget i korruptionssag: Rubiales i søgelyset", der blev offentliggjort på Flashscore den 20. marts 2024, benytter Granada-delegationen i det kongelige andalusiske fodboldforbund sig af sin ret til berigtigelse til at erklære følgende:

"Det er ikke sandt, at der er foretaget nogen anholdelse i Granadas fodboldforbund, eller at der har været nogen form for ransagning i dets faciliteter, eller at der er nogen form for forbindelse mellem Granadas delegation i det kongelige andalusiske fodboldforbund og den førnævnte politioperation, der angiveligt blev udført i det kongelige spanske fodboldforbund.