Real Madrid får premieresejr med malurt i bægeret: Militao med udsigt til lang pause

Annonce
Annonce

Real Madrid får premieresejr med malurt i bægeret
Real Madrid får premieresejr med malurt i bægeretAFP
Real Madrid fik sent lørdag aften en god start på den spanske liga. Således blev udekampen mod Athletic Bilbao vundet med 2-0.

Der var positive takter fra nytilkomne Jude Bellingham, men træner Carlo Ancelotti skal måske også forholde sig til endnu en langtidsskade.

Real Madrid indledte La Liga med en stærk første halvleg, hvor holdet dominerede og skabte mange chancer på den ellers svære udebane.

Brasilianske Rodrygo indledte med sæsonens første mål efter knap en halv time, da han efter bandespil kom på skudhold i feltet.

Otte minutter senere scorede englænderen Jude Bellingham i sin første officielle kamp for Real.

Den 20-årige midtbanespiller, der skiftede denne sommer fra Borussia Dortmund, flugtede bolden ned i jorden fra kanten af feltet efter et hjørnespark. Bolden tog et perfekt spring ind i hjørnet, så den spanske landsholdsmålmand Unai Simon sprællede forgæves.

Bellingham spillede i det hele taget med enorm autoritet og ejede næsten banen med sit drive. Han ligner allerede en kæmpe succes for Real.

Ikke alt var dog fryd og gammen for Real. Kort efter pausen udgik forsvarsspilleren Eder Militao med det, der kunne ligne en alvorlig knæskade.

Brasilianeren græd, da han fik hjælp til at forlade banen.

Det sker bare to dage efter, at målmanden Thibaut Courtois pådrog sig en langtidsskade.

Om det påvirkede Real skal være usagt, men holdet var knap så sprudlende i anden halvleg, hvor holdets chancer var mere sjældne.

I stedet kom hjemmeholdet bedre med og havde flere gode bud på en reducering. Men afslutningerne manglede slet og ret kvalitet.

Derfor kunne Real forholdsvis ukompliceret spadsere sejren hjem.

Først søndag aften spiller FC Barcelona sin første ligakamp. Det sker på udebane mod Getafe.