Mors-Thy forlænger forrygende sæsonstart med sejr over TTH

Annonce
Annonce

Mors-Thy forlænger forrygende sæsonstart med sejr over TTHFoto: Mors-Thy
Mors-Thy Håndbold har fået en imponerende sæsonstart i herrernes liga, og lørdag red holdet på hjemmebane videre på bølgen.

Efter en lige første halvleg trak Mors-Thy i anden halvleg fra TTH Holstebro og vandt 30-26.

Dermed indtager holdet andenpladsen i ligaen med 14 point efter ni kampe, og Mors-Thy har vundet de seneste tre kampe.

Holdets eneste nederlag indtil videre i denne sæson var til Aalborg Håndbold i anden runde. Aalborg topper ligaen med otte sejre i otte kampe.

TTH har ikke haft samme succes i sæsonstarten, hvor holdets resultater har været svingende.

Syv point er det blevet til i ni kampe, hvilket rækker til en niendeplads.

TTH fik ellers en god start på lørdagens opgør ude mod Mors-Thy og førte i kampens indledning.

De to hold fulgtes efterfølgende pænt ad den resterende del af første halvleg og gik til pause med 13-13 på måltavlen.

Fra anden halvlegs start trak Mors-Thy hurtigt fra med et par mål, og gæsterne formåede aldrig at indhente forspringet.

Hjemmeholdets bagspiller Frederik Tilsted blev kampens topscorer med otte mål.