Liverpool-keeper fortsat ude på ubestemt tid: "Ingen tidshorisont," siger Klopp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool-keeper fortsat ude på ubestemt tid: "Ingen tidshorisont," siger Klopp

Opdateret
Kelleher i aktion mod Chelsea
Kelleher i aktion mod ChelseaAFP
Brasilianske Alisson led en skade i februar, og siden da har irske Caoimhin Kelleher vikarieret for den stærke stopper i Liverpools mål. Det kommer han også til at gøre for sjette gang i Liverpools opgør mod Nottingham Forest, og ifølge Liverpool-manager Jürgen Klopp, så er det ikke til at sige, hvornår Alisson igen kan vogte målet.

Klopp udtalte lørdag ifølge The Athletic, at det er en alvorlig skade, omend ikke en skade, der vil koste Alisson resten af sæsonen.

"Der er ingen tidshorisont på det, men det er en seriøs muskelskade," sagde Klopp, der dog kan glæde sig over, at Kelleher har været Liverpool en rigtig god vikar i mellemtiden, blandt andet med flere, store redninger i Carabao Cup-finalen mod Chelsea.

Der har da også været interesse for den irske landsholdskeeper i begge de seneste tranfervinduer, men Klopp og Liverpool har bestemt ikke været interesserede i at sælge, selvom der har været meldt om bud på omkring 180 millioner kroner.

Kellehers sæson
Kellehers sæsonProfimedia/Opta by stats perform

"Det vigtigste for os var, at vi skulle hjælpe ham med det næste skridt i hans udvikling ved at lade ham spille flere kampe. Spilleren så det på samme måde. Og jeg tror, at han nu er ret glad for den beslutning, han tog i sommer. For mig var der ingen chance for, at han ville forlade os, så jeg var ikke interesseret i, hvem der spurgte. Det skulle have været en virkeligt god pris for at give os en chance for at finde en anden spiller på et svært marked," sagde Klopp.

Liverpool spiller mod Nottingham på udebane i Premier League, hvor de skal søge at holde momentum i titelræset, hvor de har et blodhungrende Manchester City-hold i haserne. De skal således håbe på, at deres ærkerivaler fra Manchester United kan drille Guardiolas mandskab søndag eftermiddag i de to holds interne derby.

Følg kampen her