Danske Oliver Bjorkstrand brændte straffe til sidst, da Seattle Kraken tabte til Coyotes

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Danske Oliver Bjorkstrand brændte straffe til sidst, da Seattle Kraken tabte til Coyotes

Arizona Coyotes' målmand Connor Ingram redder Seattle Krakens forsvarsspiller Adam Larsson.
Arizona Coyotes' målmand Connor Ingram redder Seattle Krakens forsvarsspiller Adam Larsson.Reuters
Connor Ingram reddede 35 gange i overtiden og tillod derefter ikke et eneste mål i straffeslagskonkurrencen, hvor danske Oliver Bjorkstrand missede sit forsøg, da Arizona Coyotes besejrede Seattle Kraken 4-3 tirsdag.

Der var spænding for alle pengene natten til onsdag i kampen mellem Seattle Kraken og Arizona Coyotes. Opgøret skulle nemlig afgøres i en straffeslagskonkurrence efter en tæt affære.

Clayton Keller lavede et mål og en assist, og Nick Schmaltz leverede to assist for Coyotes. Matias Maccelli og Barrett Hayton scorede også for Arizona, og Nick Bjugstad var den eneste spiller, der scorede i straffeslagskonkurrencen.

Eeli Tolvanen scorede et mål og lavede en assist for Seattle, og Justin Schultz og Jaden Schwartz scorede også. Matty Beniers noterede sig for to assists, og målmand Joey Daccord, en tidligere Arizona State-spiller, reddede 24 ud af 27 skud.

I anden runde af straffesparkskonkurrencen løb Bjugstad ned ad venstre fløj, udplacerede Daccord, da han løftede pucken over den liggende målmand.

Oliver Bjorkstrand var også impliceret i Krakens nederlag til Arizona Coyotes. Danskeren var nemlig første Kraken-spiller, der skulle forsøge at score i straffeslagskonkurrencen. Desværre for Bjorkstrand lykkedes det ham ikke at score og Kraken endte med at tabe kampen.

Den danske målmand Frederik Andersen sad ude med sygdom, da Carolina Hurricanes vandt med 3-2 i forlænget spilletid over Buffalo Sabres. Det er anden kamp i træk, at Hurricanes vinder efter forlænget spilletid.