Team Esbjerg forbereder sig på hård test mod tredobbelte Champions League mestre

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Team Esbjerg forbereder sig på hård test mod tredobbelte Champions League mestre

Team Esbjerg forbereder sig på hård test mod tredobbelte Champions League mestre
Team Esbjerg forbereder sig på hård test mod tredobbelte Champions League mestreProfimedia
Hvis resultaterne flasker sig, kan Team Esbjerg tidligt søndag aften juble over en kvartfinaleplads i Champions League. Men for at det kan realiseres krævves en sejr over norske Vipers Kristiansand, de tredobbelte forsvarende mestre af den præstigefyldte turnering.

De norske gæster har gennem de seneste sæsoner været i en klasse for sig. Og på trods af, at de gennem disse år har mistet flere store profiler, har de en unik evne til altid at sætte et nyt, slagkraftigt hold op, og i år er ingen undtagelse. 

Der var også masser af kvalitet på banen tilbage i efteråret. Efter 60 minutters flot angrebshåndbold  fra begge hold, var det Team Esbjerg, der i sidste sekund trak det længste strå med en sejr på 37-38. Af den grund forventer cheftræner Jesper Jensen også en enorm udfordring moddet norske hold denne søndag eftermiddag.

"Der skal mange ting til for at vi kan få sejren. Man skal være god for at slå dem, og det var vi deroppe i Norge. Der var det to gode angrebshold, og så skal vi se, hvem der har lært mest af det opgør. Defensiven i begge ender vil begge hold sikkert gerne gøre mere ved, så det bliver en spændende opgave for holdet", siger Jesper Jensen.

"At vinde giver altid selvtillid, og pointmæssigt vil vi komme tættere på kvartfinalen. Vi vil gerne beskytte hjemmebanen ved at vinde, men vi bliver presset af et af de bedste udehold i verden", siger han. 

En sejr samt pointtab til Ikast Håndbold, der skal spille lige inden dette opgør, vil betyde, at Team Esbjerg er sikret en plads i top-2 i puljen. Esbjerg stiller op uden Kathrine Heindahl og Mette Tranborg, der begge er i gang med genoptræningen efter langvarige skader.