OB-keeper Martin Hansen før Vejle-kamp: "Vi går på banen for at få tre point"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

OB-keeper Martin Hansen før Vejle-kamp: "Vi går på banen for at få tre point"

Martin Hansen er klar til kampen mod Vejle.
Martin Hansen er klar til kampen mod Vejle.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
OB skal forsøge at bygge videre på den flotte storsejr, som de senest fik over Hvidovre. Vejle skal derimod forsøge at få sæsonens første point.

Efter tre kampe uden sejr fik OB igen sat tre point ind på kontoen, da de i sidste weekend udraderede oprykkerne fra Hvidovre IF. Kampen endte hele 5-1, efter OB særligt i anden halvleg udviste stor kvalitet i den offensive del af spillet.

Fredag sparker de syvende Superligarunde i gang, når på hjemmebane tager imod bundproppen Vejle Boldklub, der endnu ikke har fået et eneste point i sæsonen.

Vejle var dog tæt på at hente point mandag på hjemmebane mod Brøndby, hvor de misbrugte flere store muligheder. Blandt andet brændte de et straffespark i kampens tillægstid, som kunne have sikret dem et enkelt point. Det skete dog ikke. 

OB-målmanden Martin Hansen så da også Vejles kamp mod Brøndby, og han mener generelt, at vejlenserne har været uheldige med ikke at få et eneste point.

"Jeg så dem spille mod Brøndby IF i mandags, hvor jeg synes, at de sætter en rigtig god kamp sammen og burde vel enig have taget et point med fra kampen. Det er et rigtig organiseret hold, der har været lidt uheldige." fortæller Martin Hansen til OB's hjemmeside.

Det gik dog godt for OB i seneste kamp, og holdet fra den fynske hovedstad kommer da også til at gå ind til kampen med ambitionen om at vinde den.

"Vi går på banen for at vinde og få de tre point, og det kunne også være godt at få tre point med inden vi skal på landsholdspause."

Kampen mellem OB og Vejle spilles fredag klokken 19, og du kan følge kampen her.