Lyngby får livline i nedrykningskampen med sjælden sejr over Horsens

Annonce
Annonce

Lyngby - Horsens
Lyngby - HorsensMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Lyngby fik i femte forsøg en sejr mod AC Horsens med en hårdt tilkæmpet gevinst på 2-1 og fik dermed tildelt en livline i bestræbelserne på at undgår nedrykning fra Superligaen

I dagens kamp mod Horsens var Lyngby desperat presset til sejr eftersom Horsens før kampen lå hele ni points foran dem i nedrykningskampen.

Det var dog hårde odds eftersom det ikke var lykkedes de kongeblå at slå Horsens i de seneste fire forsøg. Men hjemmeholdet gik frisk til sagen og pressede et lavt-stående Horsens-hold i bund.

Lyngby viste dog generelt mangel på kreativitet for at åbne Horsens-forsvaret, men alligevel lykkedes det hjemmeholdet at komme i front efter 25 minutter, da islændingen Saevar Magnusson kom først på den bold, der blev snittet videre fra forreste stolpe.

Føringen holdt dog kun i fire minutter før udeholdet udlignede, da Thomas Santos sparkede en flot helflugter i nettet efter en clearing fra Andreas Bjelland.

Lyngby BK - AC Horsens
Lyngby BK - AC HorsensOpta by Stats Perform

Anden halvleg startede i et højt tempo, som dog også resulterede i en masse fejlafleveringer og boldtab fra begge mandskaber. Efter 56 minutter havde Anders K. Jacobsen en kæmpe mulighed for at bringe gæsterne i front, men sparkede over fra kort afstand.

Og i stedet var det Lyngby, der igen tog føringen efter 71 minutter, da Marcel Rømer efter en hård aflevering af Sanders Ngabo vendte rundt på en tallerken, og sparkede bolden i det lange hjørne.

Efter målet forsøgte Lyngby at trække tempoet godt ud af kampen, mens Horsens desperat ledte efter udligningen som de var meget tæt på at fremskaffe i overtiden, da Marcel Rømer måtte redde et hovedstød på stregen. Men Lyngby holdt fast i de sidste sekunder og kunne dermed juble over en sjælden sejr på 2-1 over Horsens.