Annonce
Annonce
Annonce

Kyniske fynboer sender paniske AaB endnu et skridt mod nedrykningProfimedia
OB sendte AaB endnu et skridt ned mod nedrykning, da de efter en højdramatisk affære på Portland Park kunne sætte kurs tilbage mod Odense med en hårdt tilkæmpet 3-2 sejr i bagagen

Der var mål og dramatik for alle pengene på Aalborg Portland Park, hvor udeholdet fra OB besejrede nedrykningstruede AaB med 3-2. For AaB blev det en første halvleg til glemmebogen. Hjemmeholdet startede ellers de første ti minutter bedst, men herefter tog gæsterne over i en første halvleg med svingende kvalitet.

Hjemmeholdets gode pres og boldomgang fra starten hurtigt blev erstattet af manglende vilje og dårlig kvalitet i boldomgangen.

Imens kunne OB flere gange opsnappe farlige boldtab fra AaB ved hjælp af et godt pres. Det fik i flere omgange sat deres hurtige offensive spillere i gode situationer med AaB-spillerne på hælene.

Gæsternes Jeppe Tverskov scorede kampens første mål, da midtbanespilleren headede et hjørnespark i mål efter 13 minutters spil.

Efter 39 minutter forærede AaB-midtbanespilleren Pedro Ferreira bolden væk i eget felt, hvorefter kantspilleren Mads Frøkjær bragte gæsterne yderligere i front.

AaB - OB
AaB - OBOpta by Stats Perform

Den miserable første halvleg blev hurtigt forsøgt glemt af AaB, da kantspilleren Louka Prip reducerede tre minutter inde i anden halvleg.

Hjemmeholdet kom ud med fornyet energi og aggressiv indstilling til tingene. Kvaliteten omkring modstanderens felt blev samtidig forhøjet. OB havde dermed nok at gøre med at forsvare det gode udgangspunkt fra første halvleg.

Efter 71 minutters spil kunne størstedelen af publikum igen juble, da AaB-kantspilleren Allan Sousa udlignede til 2-2.

Få minutter efter stoppede hjemmefansenes genskabte eufori dog. AaB-målmand Theo Sander begik straffespark, som den indskiftede OB-angriber Bashkim Kadrii sikkert sparkede ind.

OB har med sejren tre point op til FC Midtjylland på førstepladsen i nedrykningsspillet. AaB ligger derimod stadig til nedrykning.