Kevin Diks: "Vi vinder, hvis vi er stærke mentalt"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kevin Diks: "Vi vinder, hvis vi er stærke mentalt"

Kevin Diks har stor tiltro til FCKs egne evner.
Kevin Diks har stor tiltro til FCKs egne evner.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Forud for braget på vestegnen er FCKs Kevin Diks meget fortrøstningsfuld. Hvis københavnerne kan leve op til deres egne forventninger, så tager de tre point med fra Brøndby Stadion.

Den hollandske forsvarer var ikke med i forrige derby, hvor FCK vandt med 3-1 i Brøndby, så han ser i den grad frem til at være på plænen frem for tribunen. Og han glædes ved det intensive program, der har bragt dem fra Farum til Istanbul og altså nu Brøndby Stadion på blot en uge.

"Vi spiller mange kampe på kort tid, men vi er inde i et godt flow med Nordsjælland i weekenden, Galatasaray i onsdags, og nu Derby søndag. Det er det vi fodboldspillere stræber efter, altså at spille den ene topkamp efter den anden,” siger Diks til FCKs hjemmeside.

Københavnerne har på den ene side mulighed for både at slå buler i deres ærkerivalers pludselige titelambitioner, men også for at lade dem overhale FCK med en sejr. Brøndby er således kun et enkelt point bagud forud for opgøret, men Diks er ikke så nervøs for kampen, så længe de viser den vilje, han ved, de besidder.

”Vi skal først og fremmest vise kampvilje, for det har stor betydning for kampens samlede resultat. Samtidig skal vi være gode til at kontrollere bolden, for det ved vi, at vi er gode til. Til sidst skal vi også være stærke mentalt, for så vinder vi kampen,” slutter han.

Kampen spilles kl. 14.00 og kan følges på Flashscore.