Annonce
Annonce
Annonce

Gustav Isaksen forværrede panderynkerne hos Horsens i nedrykningsspilletProfimedia
Gustav Isaksen var med to mål kampens helt store spiller, da FC Midtjylland vandt 2-0 ude over AC Horsens og dermed forværrede situationen for Jens Berthel Askou's tropper i nedrykningsspillet.

Horsens har gjort det svært for sig i nedrykningsspillet med nederlag mod AaB og Lyngby og derfor skulle der også helst points på kontoen i dagens kamp mod FC Midtjylland. Men hjemmeholdet fik ikke den allerbedste start, da midtjyderne allerede kom foran efter ni minutter.

Ind til da Horsens havde haft ualmindeligt svært ved at kontrollere den vævre Gustav Isaksen, der igen spillede Horsens et puds ved målet da han skar ind i banen og sendte et skud afsted mod det fjerneste målhjørne. Bolden ramte stolpen, men gik for værterne uheldigvis i mål via James Gomez.

Mens Gustav Isaksen var her og der og alle vegne i begyndelsen af kampen, havde gæsterne ualmindeligt svært ved at skabe noget fremad af banen. Alligevel var de meget tæt på at udligne efter 24 minutter da et langt indkast fra Horsens wingbacken Mikkel Lassen blev forlænget ad flere gange og landede for fødderne af Anders K. Jakobsen, der hurtigt trykkede af for kun at se bolden prelle af på stolpen.

Horsens kom også tæt på udligningen fem minutter efter pausen, da James Gomez fandt Magnus Riisgaard Jensen ved bagerste stolpe men Jonas Lössl reagerede hurtigt og afværgede hans ellers glimrende hovedstød på stregen.

I stedet kunne FC Midtjylland øge føringen efter 69 minutter, da gæsterne fangede Horsens-forsvaret i ubalance. Det udnyttede Kristoffer Olsson til at sende Isaksen fri mod mål med en følt dyb aflevering, og Isaksen lagde iskoldt bolden over i det fjerneste målhjørne til sit 10. sæsonmål.

Det var og blev det sidste punktum i en kamp, hvor Isaksen gjorde hele forskellen for midtjyderne.